Team do grania

Witam.

Szukam osób do grania na jakimkolwiek serwerze od początku , mam trochę doświadczenia związanego z tą grą , ale także nie wiem wszystkiego.

Najlepiej jakbyśmy grali od początku , serwer czy pvp/pve nie robi różnicy. Ja mógłbym grać kimkolwiek lecz gra samemu mnie nie kręci.

Ja gram od nowa Archerem na Ishara jak chcesz. :P

Jaki nick?

graj na killan...najwieksza populacja+serevr pvp na serverach pve nie wiadomo po co grac...ludzie jest od groma.

Polecam arcadie. Mnóstwo Azjatów do skopania :-] głownie Malezja i Indonezja :-] polecam gildie Formoza, Gwardia ewentualnie Bloodz. Wszystkie te gildie to pozostałość po gildii Husaria... Ale gramy wspólnie na prywatnym ts3. Wg mnie wybierz dość świeży serwer bo starsze juz są przereklamowane, ceny wysokie i same koxy do okola.

moze i nowe sa ok ale killan ma najwiekszy onlina i ciagle tam zaczyaja grac nowi gracze

@up To znaczy,że zdjęli już blokadę i można tworzyć postać na Killianie?Mam tam slayera trochę go zaniedbałem ostatnio,rozważałem nawet opcję przeniesienia go na inny server.

@up To znaczy,że zdjęli już blokadę i można tworzyć postać na Killianie?Mam tam slayera trochę go zaniedbałem ostatnio,rozważałem nawet opcję przeniesienia go na inny server.

tak na killanie gra najwiecej osob chyba obecnie

Witam.

Szukam osób do grania na jakimkolwiek serwerze od początku , mam trochę doświadczenia związanego z tą grą , ale także nie wiem wszystkiego.

Najlepiej jakbyśmy grali od początku , serwer czy pvp/pve nie robi różnicy. Ja mógłbym grać kimkolwiek lecz gra samemu mnie nie kręci.