Team do gry w MINECRAFT

Witam!

Poszukuję team do gry w MineCraft na serwerze MCworld, strona gry to

MCworld.pl

.

IP SERVERA TO: 94.231.3.51:17120

Obowiązkowy mikrofon, na razie można by porozumiewać się za pomocą skype, mój login to : sharimi11, więc kto chętny proszę wysłać mi prośbę o szczegółowe dane.

Proszę też, aby zgłaszali się ludzie z mutacją, dojrzali, nie potrzebuję 12 latków.

Mam już własną działkę, dom, więc mogę Wam wszystko wyjaśnić.

OBOWIĄZKOWO PRZECZYTAJ REGULAMIN SERWERA, KTÓRY JEST NA FORUM MCWORLD

Jak będą jakieś pytania to pisać tu, bądź na skype.

Pozdrawiam,

Sharimi

############

Będę dostępny dopiero po 17:40, ponieważ idę jeszcze na angielski

############

Jednak jestem dostępny, proszę pisać, jak coś :)

Niedawno naszła mnie duża chęć zagrania w Minecraft'a. Słyszałem różne wersje - że gra jest płatna, że darmowa, że tylko na singlu płatna...

więc już nie wiem.. Gdyby się jednak okazało, że w pełni jest darmowa, to możesz wysłać link gdzie to ściągnąć?

Na serwie piszą, że są różne serwery. MCworld jest dla tych z piracką wersją, i dla tych z oryginalną, sam mam oryginalną, więc dokładnie nie wiem jak to się odbywa. Ściągnij MC, włącz force update, wpisz IP serwa i zobacz, czy Ci działa, jak nie to wtedy pomyślimy.

Niedawno naszła mnie duża chęć zagrania w Minecraft'a. Słyszałem różne wersje - że gra jest płatna, że darmowa, że tylko na singlu płatna...więc już nie wiem.. Gdyby się jednak okazało, że w pełni jest darmowa, to możesz wysłać link gdzie to ściągnąć?

Poradnik jak zainstalować.

Link do torrenta.

Kilka kliknięć i wszystko podane jak na talerzu. Poszukajcie na przyszłość trochę, a jak nie znajdziecie to piszcie...

I co Volt poradziłeś sobie?

Witam!

Poszukuję team do gry w MineCraft na serwerze MCworld, strona gry to

MCworld.pl

.

IP SERVERA TO: 94.231.3.51:17120

Obowiązkowy mikrofon, na razie można by porozumiewać się za pomocą skype, mój login to : sharimi11, więc kto chętny proszę wysłać mi prośbę o szczegółowe dane.

Proszę też, aby zgłaszali się ludzie z mutacją, dojrzali, nie potrzebuję 12 latków.

Mam już własną działkę, dom, więc mogę Wam wszystko wyjaśnić.

OBOWIĄZKOWO PRZECZYTAJ REGULAMIN SERWERA, KTÓRY JEST NA FORUM MCWORLD

Jak będą jakieś pytania to pisać tu, bądź na skype.

Pozdrawiam,

Sharimi

############

Będę dostępny dopiero po 17:40, ponieważ idę jeszcze na angielski

############

Jednak jestem dostępny, proszę pisać, jak coś :)