Team do gry

2chrm2s.png

Hello and Welcome!

-Jeśli jesteś prawdziwym graczem MMO (Nie neo-kidem),i nie trawisz questówek,zapraszam do mego teamu.

Szukam 2-4 ,,normalnych,,osób dla których MMO to dobra zabawa.

Gramy w to,co ktoś zaproponuje,jeśli będzie na ,,jakimś,, poziomie,gramy dalej zakładając gildie,i wkraczając na ranking.

Lista Członków:

1:Koyiro/Kiliage/Hensley/Hastus -Ja

2:KraKeN

3:DaPik

4:Piolcz

Chcesz dołączyć?,pisz tutaj albo na PW. :)

Ja z chęcią dołączę... Od tygodni się nudzę przyda się jakiś porządny team do gry ^^

Tak jak i ja :),pisz na 36041038,dodałem cie do składu.

kraken 17lat

jestem wstanie grac w gry o mniejszych wymaganiach niż 1GB RAM 2.2Ghz radeon 9200se...

@KraKeN,spoko już cie dodaje,jak coś to pisz 36041038.

Napiszcie w co będziecie grać.

Z chęcią z wami pogram. Mam niezłego kompa, więc pójdzie każda gra, oraz duuuużo wolnego czasu. Moje GG 8465561.

Pozdrawiam ;)

Ja tez zagram , lecz zależy w co ; D . Ważne by nie miala dużych wymagań

@BartekxMasters spoko już cie dodaje :),jak coś to 36041038.

@Artcik ktoś coś zaproponuje,i to testujemy,jak będzie dobre i każdemu ,,pójdzie,, to gramy dalej.

PS:jak narazie z Krakenem opatrzyliśmy Ryzom.

Dopisz Piolcza na liste. W Ryzoma mogę zagrać (ale nie tylko). Będziemy używać jakiegoś komunikatora głosowego?

Ok,jak narazie team jest full,wszystkich członków prosze o napisanie pod 36041038,w celu wybrania gry :)

Team nie jest full, jak iż jestem Kraken, dodaje 5 miejsc :D minimum 16 lat :x

Jako iż jestem Piolcz mogę być w teamie mając 15 ;)

2chrm2s.png

Hello and Welcome!

-Jeśli jesteś prawdziwym graczem MMO (Nie neo-kidem),i nie trawisz questówek,zapraszam do mego teamu.

Szukam 2-4 ,,normalnych,,osób dla których MMO to dobra zabawa.

Gramy w to,co ktoś zaproponuje,jeśli będzie na ,,jakimś,, poziomie,gramy dalej zakładając gildie,i wkraczając na ranking.

Lista Członków:

1:Koyiro/Kiliage/Hensley/Hastus -Ja

2:KraKeN

3:DaPik

4:Piolcz

Chcesz dołączyć?,pisz tutaj albo na PW. :)