Team do gry

Moze s4leaque? Gierka fajna, wiele broni, skilli itp. Ale niewiem czy moze byc. Obejrzyjcie gameplaye, zarabista akcja jest. W tej grze ogar jest najwazniejszy i zgranie z druzyna.

s4league to nieudana kopia GunZ'a ;)

Blacklight retribution, Bloodline champions, BattleForge

Ja bym wam polecił Wolf Teama, chociaż bronie za rl kase OP, to i tak nieźle się bawiliśmy ze znajomymi.

Ty w końcu szukasz MMO czy jakiegoś shootera-online? Bo widze, że różne rzeczy polecają...

MMO ale brawl busters to mmo połączone z fighterem oraz shooterem.

i NIE SZUKAM FPS'A LUB DOT'Y CZY STRATEGIII !!!!!!!!!

Ja się mogę dołączyć póki co.

Cokie, ale to ty szukasz ekipy, to nie SZUKAM MMO, tylko Gildie/Klany...

Ja bardzo chętnie pograłbym w Perfect World. Niedawno otworzyli serwery EU więc można bedzie pograć bez lagów.

Jeśli nie przeszkadzają Ci słodkości to EdenEternal.

w Eden Eternal grałem i nudzi po 40lvl'u ;/ ale to Perfect World me interesuje w cholere...Więc robimy team do 2 gier , Brawl Busters oraz Perfect world , teraz mówcie kto do jakiej gry . :D

No to macie ładny rozrzut :D Brawl Busters i Perfect World. Pierwsza która jest czystym funem [wątpię że ktoś "ciśnie" w ten tytuł dla bycia pro], a druga z kolei nastawiona na progre$$$$. :P Jeśli jednak zdecydujecie się na PW i staniecie przed dylematem dot. wyboru serwera,nie nastawiałbym się tak bardzo na "EU" serwery. Przytoczę tutaj słowa kolegi wyżej.

Ja bardzo chętnie pograłbym w Perfect World. Niedawno otworzyli serwery EU więc można bedzie pograć bez lagów.
Twoje owe "EU" to tylko nazwa, tak na prawdę serwery zlokalizowane są we wschodniej części USA [wiem bo sam skanowałem], które na dodatek są PVE. Każdy fan MMO chyba wie co to oznacza, a przy grze w której end game nie wychodzi poza WARy i wzajemne "nawalanie się", jest to chyba minięcie się z celem. (: Osobiście polecam Wam Allods, King of Kings 3, Loong, Requiem, skoro już próbujecie zebrać jakąś większą ekipę. W grach tych nie można liczyć na super społeczeństwo [kwestia ilościowa], jednakże na end game [podobno - ponieważ nie grałem we wszystkie] jest niezła zabawa.

PS. Jak coś wybierzecie z chęcią spróbuje z Wami sił, ponieważ ostatnio gaming w społeczeństwie kuleje/leży z powodu zbliżających się dużych premier [chyba nie muszę wspominać jakie gry wychodzą w przeciągu 2-3 miesięcy]. (:

właśnie...W PW trza kasy cisnąć...Brawl busters to czysty fun najlepsza akcja , dobrzy ludzie od zaje ludzi i Polaków...Więc ja za Brawl Busters

właśnie...W PW trza kasy cisnąć...Brawl busters to czysty fun najlepsza akcja , dobrzy ludzie od zaje ludzi i Polaków...Więc ja za Brawl Busters

Gra strasznie szybko się nudzi(przynajmniej dla mnie),wcześniej gra nazywała się "PlanB"(jak dobrze pamiętam) i od tamtej pory prawie nic się nie zmieniło,więc nie widzę przyszłości dla tej gry.Ekipe strasznie ciężko znaleźć i dogodzić każdemu.

Co racja to racja, należę już do trzeciej ekipy organizowanej na tym forum i powiem tylko tyle że trudno o dogodzenie komukolwiek, nawet tym którzy podjęli inicjatywę głosowania na jedną z proponowanych gier. Chyba łatwiej już samemu [ewentualnie w kilka pierwszych chętnych osób [zrobić jakąś debatę na jakimś komunikatorze głosowym] zgodnie wymyślić w co się gra i dlaczego [teksty typu jeśli zdecyduje się się na xxx mogę z Wami grać są bez sensu]. Rzekome "mogę" wygląda jak łaska, która w 70% wygląda tak że dana osoba odzywa się tylko raz/dwa w tym temacie i tyle z "zawodnika. Wracając do tematu spotykają się te osoby, rozmawiają, dochodzą do jakichś wniosków, wybierają 1 grę w której pragną się rozwijać. Wtedy tylko jest sens zakładania większego tematu [bo rekrutacyjnego]. Chociaż i tak szansa "wypalenia" takiego pomysłu nie jest większa niż 30%, ale spróbować chyba warto. My jakiś czas temu też ekipę do "wspólnej gry", wypadło na Allodsa [drogą demokratyczną] i teraz osoby zdeklarowane nie wchodzą nawet na forum/TSa na "integrację". Z powodu wyjścia pl serwera zdecydowaliśmy się na zawieszenie gildii i poczekanie właśnie na rozruch tego serwera. Co z tego będzie, zapewne dowiemy się "wkrótce". Jakby miał ktoś jakieś pomysły, które mogą być bardziej efektywne [nie mylić z efektowne] w pozyskiwaniu graczy zdecydowanych, proszę o jakiś kontakt. Moje gadu w profilu pod avatarem, link do forum w sygnaturze [na forum dla zarejestrowanych shoutbox i dane do TSa]

Ale możecie dawać swoje propozycje.... ;D ja dałem swoją

Runes of Magic ? Nostale ? :)

Czy mi wydaje się czy w ROMie są 2 waluty tak jak w FW [tradowana i ta do npc] ?

@edit://

Ja nadal proponuję REQUIEM MEMENTO MORI [tyle że trzeba mieć ukończone 18lat ale to chyba dobrze, dlatego też na serwerze nie biegają idioci i inne niekorzystne osoby], już patchuje się mi client (: Brawl Busters nie jest złe, ale dobre na max 1h dziennie, czyli bardziej 4fun. Wejść na TSa pogadać sobie w czasie gry, pośmiać się, itd.

Czy mi wydaje się czy w ROMie są 2 waluty tak jak w FW [tradowana i ta do npc] ?@edit://Ja nadal proponuję REQUIEM MEMENTO MORI [tyle że trzeba mieć ukończone 18lat ale to chyba dobrze, dlatego też na serwerze nie biegają idioci i inne niekorzystne osoby], już patchuje się mi client (: Brawl Busters nie jest złe, ale dobre na max 1h dziennie, czyli bardziej 4fun. Wejść na TSa pogadać sobie w czasie gry, pośmiać się, itd.

mam 15 lat więc odpada.

Sory, że Wam trochę przeszkodzę, ale ten temat wydaje mi się jak narazie bezsensu. Cookie napisałeś, że szukasz teamu do gry, ale z tego co widzę, to każdy pisze grę w jaką chciałby grać i tak nigdy nie dojdziecie do porozumienia tylko będzie spam i nic więcej. Napisz grę w którą się zdecydowałeś grać lub ostateczne swoje wybory i niech piszą Ci, co chcą z Tobą zagrać. Powoli zaczyna się robić z tego Szukam MMO.