Team do gry

Nie chce się narzucać i nie szukam mmo dla siebie...Bo samemu nudno jest tylko dla teamu...Ale PW ma IS mocny a strategia mi właśnie nie pasuje , rom to klon wowa z mega Item Shopem. ;/

To może wypisz tytuły i zrobimy głosowanie

zapraszam do gry eden eternal :D zrobilem gildie i ludzi do niej poszukuje :D OFc TS3 obowiazkowy ^^

To może wypisz tytuły i zrobimy głosowanie

Najlepszy pomysł chyba, Cookie007 dawaj tytuły gier w które jesteś skłonny grać, później jakieś małe głosowanie. Komu gra podpasuje to będzie w teamie, a skoro ma być to głosowanie to i tak większość osób zostanie, przecież skoro ktoś na coś głosuje ty cyba wyraża chęć grania w głosowany tytuł. Proszę teraz o czekanie aż Cookie007 coś wyskrobie i dopiero zaczynamy debatę/głosowanie.

Moja prpozycja to Aika jest wydawana przez ziemniaczki (http://aika.gpotato.com/). Jak na 800mb gra posiada dobra grafike. Ciekawe dungi oraz questy.

Moja prpozycja to Aika jest wydawana przez ziemniaczki (http://aika.gpotato.com/). Jak na 800mb gra posiada dobra grafike. Ciekawe dungi oraz questy.
Niedynamiczną akcję, brak przystosowania gry do panoramicznych rozdzielczości.

Jak pisałem wcześniej czekamy na tytuły od Cookie007. Czytanie ze zrozumieniem boli ?

Niedynamiczną akcję, brak przystosowania gry do panoramicznych rozdzielczości.Jak pisałem wcześniej czekamy na tytuły od Cookie007. Czytanie ze zrozumieniem boli ?

Nie to, że się rzucam, ale on napisał chyba, że Brawl Busters, i czeka nie wiem na co.

Polece jeszcze Face of Mankind, i Haven & Hearth. Pierwsza gra nastawiona na masowe PvP, playerów do ubicia sie znajdzie, choć nie gra ich zbyt wielu (kilkanaście zamkniętych światów, tutaj planet całkiem ciekawe zrealizowanych), w drugim jest perm death, totalny full loot, okradanie posiadłości, najazdy na wioski z użyciem taranów, cud, miód i orzeszki. Minusy to to, że trzeba się dośc sporo nagrać, by PvP w ogóle odblokować (wykupuje się umiejętnośc za LP, ale gdy ją mamy to możemy bić każdego, nawet osoby, które tej umiejętnosci nie mają, ale potrafią nam oczywiscie oddać, jak zainicjujemy walke), i nieco głupi system zdobywania doświadczenia, przez który zakończyłem przygode z tą grą. Trzeba znajdować jakieś śmieci, za które dostajemy Expa (a kiedyś tak przyjemnie craftowało się wiadra...)

Jak wybierzecie którąś z gier powyżej to macie mój miecz (albo laserową spluwę), bo nie kręci mnie PvP na zasadzie "wbij max lv. i wal noobów z innej frakcji za byle gówno".

Zrobione. :)

Hmm... O dwóch z tych gierek w ogóle nie słyszałem, a trzecia to nie MMO. Odpadam, popykam w Aiona.

Jeśli zdecydujecie się na grę w PW, to chętnie z Wami pogram! :)

Ave Satan , jako iż mi bardzooo w cholere nudno...Postanowiłem zebrać z 4 ludzi do teamu...Ale 1 problem właściwie 2.

Jaka gra ?

Oraz chciałbym by była duża populacja w grze

Gra dla naszego teamu musi mieć :

-PvP (w 5 nikt nam nie podskoczy :D)

-Dużo ludzi (by było kogo lać :D)

-Koniecznie F2P , B2P żadne mikropłatności czy 30zł miesięcznie...

jak na trzeciej stronie mi mówili zrobię listę gier które mi pasują:

- Brawl Busters

- Thang global (tylko jeżeli populacja jest wielka tu proszę odpowiedzieć)

- Rose Online na jakimś dobrym privie (minimum 1k ludzi) z tego co wiem na Aura Rose z 2k gra ale nie wiem czy Online. ;/

Zaiste ujrzeliście że tylko o populacje chodzi , ponieważ kocham grać tam gdzie pełno ludzi kocham się wozić postacią z high lvl'em i po prostu lubie grać w gre gdzie mam pewność że zaraz nie padnie więc:

- Wasza propozycja gry z wielką populacją (Żadnej strategii czy klonów wowa)