Nie chce się narzucać i nie szukam mmo dla siebie...Bo samemu nudno jest tylko dla teamu...Ale PW ma IS mocny a strategia mi właśnie nie pasuje , rom to klon wowa z mega Item Shopem. ;/
Team do gry
To może wypisz tytuły i zrobimy głosowanie
zapraszam do gry eden eternal zrobilem gildie i ludzi do niej poszukuje
OFc TS3 obowiazkowy ^^
To może wypisz tytuły i zrobimy głosowanie
Najlepszy pomysł chyba, Cookie007 dawaj tytuły gier w które jesteś skłonny grać, później jakieś małe głosowanie. Komu gra podpasuje to będzie w teamie, a skoro ma być to głosowanie to i tak większość osób zostanie, przecież skoro ktoś na coś głosuje ty cyba wyraża chęć grania w głosowany tytuł. Proszę teraz o czekanie aż Cookie007 coś wyskrobie i dopiero zaczynamy debatę/głosowanie.
Moja prpozycja to Aika jest wydawana przez ziemniaczki (http://aika.gpotato.com/). Jak na 800mb gra posiada dobra grafike. Ciekawe dungi oraz questy.
Moja prpozycja to Aika jest wydawana przez ziemniaczki (http://aika.gpotato.com/). Jak na 800mb gra posiada dobra grafike. Ciekawe dungi oraz questy.Niedynamiczną akcję, brak przystosowania gry do panoramicznych rozdzielczości.
Jak pisałem wcześniej czekamy na tytuły od Cookie007. Czytanie ze zrozumieniem boli ?
Niedynamiczną akcję, brak przystosowania gry do panoramicznych rozdzielczości.Jak pisałem wcześniej czekamy na tytuły od Cookie007. Czytanie ze zrozumieniem boli ?
Nie to, że się rzucam, ale on napisał chyba, że Brawl Busters, i czeka nie wiem na co.
Polece jeszcze Face of Mankind, i Haven & Hearth. Pierwsza gra nastawiona na masowe PvP, playerów do ubicia sie znajdzie, choć nie gra ich zbyt wielu (kilkanaście zamkniętych światów, tutaj planet całkiem ciekawe zrealizowanych), w drugim jest perm death, totalny full loot, okradanie posiadłości, najazdy na wioski z użyciem taranów, cud, miód i orzeszki. Minusy to to, że trzeba się dośc sporo nagrać, by PvP w ogóle odblokować (wykupuje się umiejętnośc za LP, ale gdy ją mamy to możemy bić każdego, nawet osoby, które tej umiejętnosci nie mają, ale potrafią nam oczywiscie oddać, jak zainicjujemy walke), i nieco głupi system zdobywania doświadczenia, przez który zakończyłem przygode z tą grą. Trzeba znajdować jakieś śmieci, za które dostajemy Expa (a kiedyś tak przyjemnie craftowało się wiadra...)
Jak wybierzecie którąś z gier powyżej to macie mój miecz (albo laserową spluwę), bo nie kręci mnie PvP na zasadzie "wbij max lv. i wal noobów z innej frakcji za byle gówno".
Zrobione.
Hmm... O dwóch z tych gierek w ogóle nie słyszałem, a trzecia to nie MMO. Odpadam, popykam w Aiona.
Jeśli zdecydujecie się na grę w PW, to chętnie z Wami pogram!
Ave Satan , jako iż mi bardzooo w cholere nudno...Postanowiłem zebrać z 4 ludzi do teamu...Ale 1 problem właściwie 2.
Jaka gra ?
Oraz chciałbym by była duża populacja w grze
Gra dla naszego teamu musi mieć :
-PvP (w 5 nikt nam nie podskoczy )
-Dużo ludzi (by było kogo lać )
-Koniecznie F2P , B2P żadne mikropłatności czy 30zł miesięcznie...
jak na trzeciej stronie mi mówili zrobię listę gier które mi pasują:
- Brawl Busters
- Thang global (tylko jeżeli populacja jest wielka tu proszę odpowiedzieć)
- Rose Online na jakimś dobrym privie (minimum 1k ludzi) z tego co wiem na Aura Rose z 2k gra ale nie wiem czy Online. ;/
Zaiste ujrzeliście że tylko o populacje chodzi , ponieważ kocham grać tam gdzie pełno ludzi kocham się wozić postacią z high lvl'em i po prostu lubie grać w gre gdzie mam pewność że zaraz nie padnie więc:
- Wasza propozycja gry z wielką populacją (Żadnej strategii czy klonów wowa)