Team do gry ^^

Witajcie! Poszukuję teamu do gry na dłuższą metę. Może być 2d, 3d, VIA. Nie mam praktycznie wymagań, jeżeli któraś z zaproponowanych gier mi nie będzie odpowiadała to po prostu powiem :P Mam dosyć gier na tydzień czy krócej ;) Tak więc proszę o propozycję :D

Allods pl...chyba jedyna sensown graf2p na obecna chwile , lub aion ktory jest mega nudny naend game/

Aion i Allods już przerabiałem : P

Aion i Allods już przerabiałem : P

no to nie ma innej sensownej gry na obecna chwile.

Może być jakaś stara nie koniecznie new. A i grindownik najlepiej :P

Prywatny serwer Rohan Online. :)

A znasz jakiś? : ) Dobrze jakby sporo ludzi grało

A znasz jakiś? : ) Dobrze jakby sporo ludzi grało
zRohan luknij w google ;)

Może priv Wowa ,zaczołem grać na serverze ToD ostatnio.Info na stronce servera pokazuje ,że jest średnio ok 1500 graczy online ,w sumie robiąc questy na startowej lokacji gram prawie sam.Przydała by się ekipa do wspólnego expienia.Na servie nie ma systemu dotacji,raty x1,większość questów działa ,kronika WotlK [czy realm raczej ,jak to się tam określa]

W 4story jest dużo graczy.

Wow przerabiałem, grałem 2 lata więc odpada. 4story jest nudne :D Co do Rohana to jak już to grać razem

Ja przylaczam sie, ale... nie gadam przez TS3, moze dlatego ze nie mialem mutacji.

Musicie podac jakas gre sensowna, zeby gralo duzo ludzi

Ja wlsanie sciagam Smashmuck Champions, ale nie wiem czy tam mozna miec gildie ;

Moze pograłbym, ale dzisiaj nie za bardzo :) Jakby co to pisz. nr gg: 44242709 ^_^

Jeżeli do 2 strony nie dojdziecie do consensusu to temat zamykam. Ostatnio był temat kilkustronowy ,z którego nic nie wyszło. Zróbcie jakąś ankietę by ominąć bez sensowny spam.

Ja jestem za Rohanem bo ogólnie gra ciekawie wygląda :P Ja mam 19 lat ale także nie przepadam za TS'o podobnymi komunikatorami ;]

Ja jestem za Rohanem bo ogólnie gra ciekawie wygląda Ja mam 19 lat ale także nie przepadam za TS'o podobnymi komunikatorami ;]
podobnie jak ja. wole pisać w grze lub na gg :)

Ankieta dodana. Głosujcie, w razie czego zapraszam na gg 5795047

....czytam waze posty to odrazu moge powiedziec ze to bedzie fail ekipa i lepiej tn temat juz zamknac.

warn_ico.png
Warn za offtop. - crracked

blizz po czym to wnioskujesz? : ) Nie ma to jak oceniać team po 2-3 postach. Poza tym i tak napisał do mnie 1 osobnik więc o co halo?

Witajcie! Poszukuję teamu do gry na dłuższą metę. Może być 2d, 3d, VIA. Nie mam praktycznie wymagań, jeżeli któraś z zaproponowanych gier mi nie będzie odpowiadała to po prostu powiem :P Mam dosyć gier na tydzień czy krócej ;) Tak więc proszę o propozycję :D