Wersja Eu
Witam!
Szukam chętnych osób do gry w LoL'a. Jak na razie jestem ja i Iraasta. Mamy build w którego skład wchodzą:
Iraasta - Evelyn/Morgana/Ashe/Teemo
Adaran - Pantheon/Chog Maw
Salek
ThePixel
Michi16
xplode11
Wersja Eu
Witam!
Szukam chętnych osób do gry w LoL'a. Jak na razie jestem ja i Iraasta. Mamy build w którego skład wchodzą:
Iraasta - Evelyn/Morgana/Ashe/Teemo
Adaran - Pantheon/Chog Maw
Salek
ThePixel
Michi16
xplode11
US czy eu ?
Witam!Szukam chętnych osób do gry w LoL'a. Jak na razie jestem ja i Iraasta. Mamy build w którego skład wchodzą:Iraasta - Evelyn/Morgana/Ashe/TeemoAdaran - Pantheon/Chog Maw
ode mnie jest pare osob ktorzy ogarniaja ; ) do tego michi, stark i pixel (ktory jest noobem ^^) losiek gra czasem, dixell, wiec jest pare osob ; )
ja tez sie pisze.
irastaa - evelyn/teemo jest useles, wiec nie radze grac nimi, especially evelyn, co do teemo to fajny i ciekawy champ sam lubilem nim grac no ale jest useles.
ofc, jestem noobem z 1400 + elo rank i ok 1k rozegranych meczy
Ja się piszę ;]
ogarniam: Ezreal, Ashe, Akali, Garen, Tryndamare, Olaf, Katarina
!!! NIE GRAM TANKAMI !!!
@down
Garen tank ssssie! hybryda
sf garen moze byc tankiem ale i tak na ranked jest banowany ;p
d*pa pix nie ogarnia ezreala nie ufajcie mu ! a trynde gram 100x lepiej od Ciebie wiec wcale go nie masz ogarnietego : D
Cały Salek
Cały Salek
no moze eza podkolorowalem, ale trynda Cie miazdze !
Ja sie pisze ^^
Gram Nasusem
Evelynn zdarza się być beznadziejną. Głównie i tak gram morganą.
ofc, jestem noobem z 1400 + elo rank i ok 1k rozegranych meczy Ja się piszę ;] ogarniam: Ezreal, Ashe, Akali, Garen, Tryndamare, Olaf, Katarina !!! NIE GRAM TANKAMI !!!@downGaren tank ssssie! hybryda
Garenem nietrzeba ogarniac to postac Easy Game dla Nobów
No wiesz jak grasz z idiotami którzy cie feedują, wbijają pod judgmenta, co kolwiek, to każda postać jest hajt pr0 elo, a jak znajdziesz enemy na poziomie to będą widzieli co potrafi dana postaći to skontrują itemami, inną taktyką itd. NO ale to nie jest celem tego tematu.
Salek:
Robisz się już nudny, i to nie jest fajne ;]
No wiesz jak grasz z idiotami którzy cie feedują, wbijają pod judgmenta, co kolwiek, to każda postać jest hajt pr0 elo, a jak znajdziesz enemy na poziomie to będą widzieli co potrafi dana postaći to skontrują itemami, inną taktyką itd. NO ale to nie jest celem tego tematu.
ale mozecie byc pewni, ze pixel tego nie robi ^^'
Iraasta: morgana = konkret stun, dobre ulti, wiec git.
twitch/ezra/pantheon/morg/rammus/veigar/miss fortune
a i nadal nie wiem czy gracie na US czy EU ;p
EU.
Co wy chcecie od mojej kochanej Evelynnki, evka jest lipna tylko wtedy gdy leci sie nia w ability power, ja mam wlasny build i ogarniam calkiem spoko. Nie raz sam wygralem cala gre. Poprostu trzba umiec nia grac.
Co wy chcecie od mojej kochanej Evelynnki, evka jest lipna tylko wtedy gdy leci sie nia w ability power, ja mam wlasny build i ogarniam calkiem spoko. Nie raz sam wygralem cala gre. Poprostu trzba umiec nia grac.
tylko ze nic nie wnosi do teamu, jak dla mnie to idealna postac do ksowania i/lub bicia papierkow.
+ to, ze kupujesz oracle i/lub vision wardy i jest wykluczona z rozgrywki.
Oracle wyklucza Eve z gry na 100%, a po 2 nikt ogarnięty jej nie pozwoli podejść, żeby coś zrobiła.Eve jest dobra na wybicie się z low elo lvlu/ranku, bo na rankedach i na poważnych rozgrywkach jest usless i tyle ;]
Oracle wyklucza Eve z gry na 100%, a po 2 nikt ogarnięty jej nie pozwoli podejść, żeby coś zrobiła.Eve jest dobra na wybicie się z low elo lvlu/ranku, bo na rankedach i na poważnych rozgrywkach jest usless i tyle ;]
Glupoty piszesz, albo malo wiesz. Nawet jezeli ktos ma oracle w endgame to jezeli odstapi od ganku na chwile to ciuch i go nie ma. Natomiast jezeli w ganku z oraclem lataja to poprostu zachowuje sie jak inni, wnosi sporo, bo szybciutko zabija, jezeli jeden padnie to ulti automatycznie podnosi jej hp o spory % przy czym moze jeszcze ustac badz uciec. No i oczywiscie trzeba byc ogarnietym aby ja ogarnac.
Tylko, że w team fightach wszyscy chodzą razem, a oracle ma zazwyczaj osoba z największym survi czyli tank + oracle ma spory zasięg, więc eve może sobie z boku latać i wypatrywać niedobitki.
Na małym lvlu, jak jeszcze nie ma dostępnych wszystkich masteries i run tier 3, to eve jest dobrą postacią jak już mówiłem ^^ na low lvl i low elo.Na 30 lvl gdy każdy ma runy pod swoje postacie i rozgrywka toczy się na poziomie Eve ssie na maxa.
Na szczęście w kolejnym patchu Eve zostanie całkiem przerobiona, i mam nadzieje, że będzie w stanie coś zrobić w tf'ach.