Team do Lineage!

Hehe , ja większość znajomych na gg mam właśnie w ragnaroka , nie ma to jak siedzieć w pronterze i nic nie robić tylko chatować #.#.

Mam nadzieję, że jakoś się z tym zgramy, bo większość takich "zgromadzeń" się szybko rozsypuję.

P.S : Już 3% się ściągneło :D

Edit : Dobra przestańmy spamować , jak coś to gg 22756352. :)

Edit2 : Wybaczcie miałem ustawione nie otrzymuj wiadomości od nieznajomych :P

@down : Tak mi też :P

Tobie też tak wolno idzie?

Hmm a Lineage nie mogę po prostu ściągnąć przez NCsoft launchera ?

Bo ten link co dałeś to z jakimś dodatkiem jest "Antharas/Tikal", a chyba oni coś piszą że nie ma być żadnego .

Jak coś źle robię, napiszcie i dzięki .

Hmm a Lineage nie mogę po prostu ściągnąć przez NCsoft launchera ? Bo ten link co dałeś to z jakimś dodatkiem jest "Antharas/Tikal", a chyba oni coś piszą że nie ma być żadnego .Jak coś źle robię, napiszcie i dzięki .

z launchera zdaję się, że nie można, bo to jakiś starszy klient jest.. i do tego każą zmienić datę w kompie o rok do tyłu

Finally set the time on your windows clock to be the year of 2010 instead of 2011. This is due to the bianary expired error that the client does.

a tu bezpośredni link ze stronki serwera

ftp://ftp.lineage-us.com/Lineage-Crack_of_Time.zip

Ja się mogę dołączyć... ;]

Ja też chętnie zagram, bo na tą grę od 2 lat mam ochotę ;) Najwcześniej zacząć ściągać mogę o 15.

Ja już gram na wcześniej ustalonym privie, nick Aranisus, klasa Dragon Knight.

Niestety, mam problem z internetem(coś wolno ściąga), więc zacznę dopiero jutro pobierać Lineage.

Miałem pewne problemy z komputerem , musiałem postawić na nowo system i doprowadzić go do ładu:P

Więc za opóźnienia z góry przepraszam , widzę też że nas tu się dużo zebrało.

Miejsce do podpisu ...... dla pana, który poprawia moje posty

mod_ico.png
Pozdrawiam. - Kubox

@Edit : Ale kropki to już nie postawił !

Mi coś się Lineage wyłącza zaraz po włączeniu xD

Jest reklama NCsoftu potem crash ;/

Ma ktoś rozwiązanie ?

Mi coś się Lineage wyłącza zaraz po włączeniu xD Jest reklama NCsoftu potem crash ;/Ma ktoś rozwiązanie ?

mam podobnie.. problem z plikiem lin.bin ;/

Ja mam ts3 luv vt co wolicie? ; > Tez chętnie pogram z wami ; )

Yo , mam kolejny problem ;x

Mianowicie podczas ściągania około po 30 minutach wyskakuje jakiś error , czy jest na to jakiś sposób ? albo ewentualnie mogli byście podać linka do innego downloadu ?

No to nieźle, już nas jest 13 osób.

@UP Kombinuj, chyba każdy ma trochę problemów z zagraniem :)

Chyba już zaskoczyło , ściągnąłem 50% gry :)

Pytanie do was , mógł by ktoś mniej więcej opisać klasy występujące w grze? chciałbym dokonać wyboru przed tym , jak rozpocznę grę.

@Down : Już mi działa , ale dzięki za chęci :P

Edit : Będę grał Iluzjonistą :)

Chyba już zaskoczyło , ściągnąłem 50% gry Pytanie do was , mógł by ktoś mniej więcej opisać klasy występujące w grze? chciałbym dokonać wyboru przed tym , jak rozpocznę grę.

http://www.linlib.com/lineage-characters.php?char=DE - Łap.

Gra już ściągnięta. Dzisiaj zaczne grać.

Kurde , było już 90% i znów ten błąd , ostatni raz próbuje i szukam innego źródła , denerwuje mnie już to !

Ile osób już gra o ile mogę wiedzieć ? bo coś czuję , że będę ostatni.

@edit : Ściągnąłem grę za pomocą pewnego programu , lecz na tym nie koniec.

Tak jak większość mam problem z "lin.bin" poszukam może czegoś u nich na forum, ale jeżeli ktoś zna rozwiązanie to chętnie przyjmę =]

@Edit2 : Z tego co wyczytałem to trza ustawić język na angielski , później się w to pobawię ;)

Eh, ja raczej z wami nie pogram. Gra coś mi nie działa poza tym mam mało czasu ;/

Ja też z wami raczej nie pogram(na razie), bo mój internet mocno szwankuje(tak wolno ściąga że to normalnie szok...), a mój ojciec nie pozwala mi kompa zostawić na noc włączonego.Po za tym, mam za ponad miesiąc egzaminy, więc muszę się uczyć i nie mam czasu na granie...

Nie wiem czy to dalej aktualne , lecz chciałbym zapytać się czy ktoś znalazł rozwiązanie na tego errora z lin.bin , z góry dziękuję

@edit ; Jednak też się wykruszam , będę spędzał czas przy innej gierce.