Zbieram team do klasycznego Lineage 1 ! Znajdziemy jakis bliski ratom oficjalnym prywatny serwer(bede piracil po raz pierwszy, lol !) i wiecie. Po prostu naszła mnie chęć na coś klasycznego w świecie MMORPG, tak więc kto chętny pisać, jakoś się zgramy
Team do Lineage!
Ja w 100% za Od dawna mam chętkę na tę grę, ale nie mam czasu się zabrać.
Nick: Aranisus (ewentualnie Akkarion).
No to już mamy 2 osoby Jeszcze z 3-4 i fajna ekipa będzie
Też ostatnio po tych wszystkich Championach i Global Agendach mam ochote na coś klasycznego. Jeśli znajdzie śię jakiś dobry priv to chętnie zagram. Nie wiem jakie tam są klasy, ale najpewniej będe grać czymś magicznym, ewentualnie sztyleciarzem.
Przed chwilą znalazlem jakiś priv z ratami x2. http://www.lineage15.com/ Nada się?
To ja też się dopisuję
Będziecie mi musieli wyjaśnić co nieco o tej grze
Ja moze tez bym sie skusil.
Ja tak samo bym się skusił
Jak tak samo piszę się na wspólną grę
ja tez bym moze pograł?? Chociaz nigdy nie widziałem L1 ;p;p
Oni piszą o zwykłum Lineage 1 !. A nie dwójka. Czytaj..
@Edit
Ile błędów^^. Za dużo LoLa.
Pierdziele idę spać ;d
Przeglądnąłem neta i ten serwer Piolczego wydaje mi się najlepszy (i chyba jedyny). To co, zaczynamy?
Czemu nie , zróbmy jakąś konfe na gg albo gdzieś to zobaczymy kto chętny.
Trzeba jeszcze obczaić jak się z tym połączyć ;P
Na stronie tego serwera po prawej stronie jest zakładka "Getting started". Tam jest wszystko opisane.
Przydał by się jakiś komunikator.
Na stronie tego serwera po prawej stronie jest zakładka "Getting started". Tam jest wszystko opisane.Przydał by się jakiś komunikator.
Chyba Ci się strony pomyliły
Jak co to pisz na gg praktycznie ciągle jestem .
Czy ktoś ma pod swoimi skrzydłami serwer ventrilo lub ts ? TS'a nie trawie wlasciwie, wiec moze byc albo ventrilo albo mumble Jeżeli chodzi o serwer to tak, też wczoraj na niego zwróciłem uwagę. Tak więc:
- Tutaj znajduję się link do ściągnięcia Lineage http://lineage.com/downloads/download_game/
- Instrukcja jak podłączyć się do owego prywatnego serwera http://www.lineage15.com/start.php
Jeżeli nie znajdziemy jakiegoś mumble, ts czy ventrilo to może zaczniemy po prostu na jakimś publicznym gadać Coś się znajdzie ;>
P.S Aż jestem zdziwiony jakie zainteresowanie jest tą grą
P.S 2 Na początku chciałem wybrać ULTIME i to do niej zbierać ekipę, ale pooglądałem filmiki z Lineage i barzdiej przypadła mi do gustu
Heh , mnie też zainteresowała ta gra a chciałem grać w ultimę , jeżeli chodzi o kontakt zemną to gg :22756352.
Na razie klienta ściągam , na ich stronie jest cały klient który waży 2gb do ściągnięcia ^^ jutro powinienem już grać gdyż mam łącze zawalone.
Co do komunikatorów głosowych typu TS jestem chętny , lecz aktualnie nie posiadam żadnego servera.
Tylko wiecie, musi jakieś zgranie być. I żeby nie było tak, że po 2 dniach grania wszyscy mówią: ''Łeee, głupia staroć. Idę grać w Cabala.''
@EDUT Zauważyłem, że serwer ma własnego TS'a. Jeżeli nie będzie tłumów, to możemy wbić
Ja grałem dostatecznie długo w tibię czy ragnaroka , więc grafika mnie nie razi , wręcz lubie takie gry
Ja grałem dostatecznie długo w tibię czy ragnaroka , więc grafika mnie nie razi , wręcz lubie takie gry
Jak Ragnarok to swój chłop