Zreszta w metinie widzisz jakis bardziej rozbudowana fabule? Otoz wlasnie nie, sprobuj archloda, tutaj masz Xaora , pomoze Ci z pewnoscia.... Dragonica mozesz sprobowac ale boziu nie Metin 2.....Ogarnij jakies konto do FW np... jest tam wielu polakow
Team do Metin2.pl
Żadna z tych gier mi nie pójdzie :>
@Up
Powiem tak, do Archlorda wracałem kilka razy i nigdy nie zostawałem na dłużej...
Up.
Powiem tak, do Archlorda wracałem kilka razy i nigdy nie zostawałem na dłużej...Up.
Ogarnij Pupe, i nie wiem znajdz cos innego.... Metin 2 to najgorsza gra, jest wiele gier na 512 RAM, Silk, Perfect World,BoI,myth war II, eudomons, conquer!
Ogarnij Pupe, i nie wiem znajdz cos innego.... Metin 2 to najgorsza gra, jest wiele gier na 512 RAM, Silk, Perfect World,BoI,myth war II, eudomons, conquer!
Czy naprawdę nie umiecie czytać? Kolego pyta się czy jest ktoś chętny do grania w Metina2. A Wy mu tutaj wyjeżdżacie, że to jest najgorsza gra - może i jest, ale mu się najwyraźniej podoba i przestańcie mu gadać cały czas, żeby zmienił grę. Istnieje wyjątek od reguły i znajdzie się jakiś porządny gracz.
Tak, właśnie kiedyś jak grałem ale to dawno temu, to znalazłem tylu kolegów, nie każdy jest tam dzieckiem i noobem, na TeamSpeaku gadałem nawet z 54 letnim graczem... Więc dajcie spokój, wiem że takiego teamu już nie znajdę, a chciałbym.
Dalej szukam ludzi do gry w metin2...
PaniFortuna, nie rozumiem twojej nienawiści do gry, nie wiem straciłeś/aś dziewczynę/chłopaka w tej grze czy co? Daj spokój bo stajesz się nudny, chcę grać w Metina to chcę, to tylko moja i wyłączna decyzja, a kto chce grać ze mną niech się wypowie. Nie chce tutaj opisu gry metin i waszych zdań, chcę zgraną ekipę w której spędzę miło czas.
Boże co wam do tego do czego on zbiera ekipę?.Nie podoba się to nie piszcie w tematach związanych z tą grą a jak się chcecie pożalić to do kolegi albo koleżanki.
Jeżeli nadal zbierasz ekipę to ja dołączam.
Z arabami to ja mogę pociski wymieniać, a nie grać.Może zaproponujecie jakąś gre? Bo ja szukam kilka dni, i nic nie znalazłem ciekawego...
Hehe pociski wymieniac.
Z tego ze chcesz grac w metina to wynika ze wazny jest dla ciebie grind.
Pograj w Archlorda, tam masz aukcje wiec cie nikt nie oszuka.
Landry
Witam.
Właśnie zacząłem grać na Orionie w Jinno. Jak ktoś chce sie dołączyć gg; 555750
Witam,
Była już Shaiya ale nie wypaliła, więc kolej na Metin2.
A więc przejdę do rzeczy, szukam osoby która gra lub będzie grała na serwerze MONASTYR król. Chunjo, ponieważ mam pewną sprawę, chcę zacząć tam grać... A więcej pod nr GG: 555750.