Team do Metin2.pl

Witam,

Była już Shaiya ale nie wypaliła, więc kolej na Metin2.

A więc przejdę do rzeczy, szukam osoby która gra lub będzie grała na serwerze MONASTYR król. Chunjo, ponieważ mam pewną sprawę, chcę zacząć tam grać... A więcej pod nr GG: 555750.

Już popuszczam na samą myśl o zabijaniu Głodnego tęczowego dzikiego psa bez nogi.

Zapisuje sie.

Tak na serio to chyba na tym forum nikogo nie znajdziesz.

Napisze ci to jeszcze raz.

Nikt z tobą grac nie będzie bo monastyr jest serverem ZAMKNIĘTYM i nie można na nim zakładać postaci...

A wątpie czy na forum jest jakakolwiek osoba oprócz ciebie która akurat gra na tym servie.

boziu przeciesz metin to polska gra

Zaczynasz zbierasz kilku kolesi i sie umawiasz i tyle

Co z tego że polska ? Nie zamierzam grać ze złodziejami...

BTW. Co z tego że MONASTYR JEST ZAMKNIĘTY? Jeśli ktoś zakładał postać jakiś czas temu to ma go odblokowanego. Kumasz?

OOO. Umieram. Szukasz ludzi do gry na polskim metinie gdzie Polacy są wszędzie. Zamiast zaśmiecać portal takim czymś stań sobie w jakimś mieście i pisz. Na pewno ileś osób się odezwie. Zresztą jest masa polskich gildi w Metinie więc lepiej dojść do jakiejś aniżeli zakładać nową.

No znajdę miliony ale samych dzieci i złodziei więc ja za takie coś dziękuje ;P

ja mogę zagrać ale mam 1 lvl :D

Zrobie lekki offtop, naprawde redrum nie masz miliona gier? tylko akurat Metin 2 ? Sprobuj sobie np Cabala czy czegos tam...Jak uslyszalem ze szukasz grupy ciemno przed oczami mi sie zrobilo ;/

W Cabala grałem 4 lata, nie mam już w co grać, padło na Metina niestety :<

Metin to jest zlo..... Moze jednak cos innego? Masz milion gier na stronie glownej... Ja bym w elssworda zagral choc nie znam niemieckiego ;p

Jak nie chcesz mieć styczność z złodziejami, dziećmi itp. to po co chcesz grać w metina. Taka moja mała rada zmień grę i to szybko bo porzekadło brzmi : "Z kim przystajesz taki się stajesz". Więc zachowaj zdrowy umysł i zrób jak ci radzę. :unsure:

Hahaha!

Elsword nie moje klimaty, jeśli w jakąś gre to jaką? Grałem w prawie każdą... Odechciało się grać po kilku dniach...

Ja bym Ci radził pograć na jakiejś arabskiej wersji ze spolszczeniem. Tańsze ceny, tylko, że raczej z nikim się nie dogadasz. I wtedy mógłbyś szukać teamu. Ale tak to ten temat jest bezsensowny.

Z arabami to ja mogę pociski wymieniać, a nie grać.

Może zaproponujecie jakąś gre? Bo ja szukam kilka dni, i nic nie znalazłem ciekawego...

Talisman Online ? Bardzo dobra gra waga instalki jest mała. Grałem w nią 2 lata i do dziś dnia gram. Lecz na priv serwie mojego brata .

Grałem, strasznie nudna gra ;]

Soul Order online tez grałem podróbka niby tego talismana :>

Loong Online

Spróbuj League of Legends.