Team do MU Online / Flyff

Hiho!

Chce stworzyć drużynę do jednej z tych gier, wiem były ostatnio dwa tematy z tworzeniem drużyn do gry, lecz obydwie wybrały gry, które mi się nie podobają i nie mam zamiaru nawet w nie zaczynać.

W co gramy?:

- MU Online - Global odpada, tylko priv, ale nie taki że w 1 dzień nabije sobie 100 resów. Taki z troszkę low rate, ale żeby dość sporo osób tam grało :)

- Flyff - Nie wiem jaka teraz jest sytuacja na globalu dlatego mi to obojętnie czy priv czy global :) Można zagrać wszędzie.

TeamSpeak3:

IP: ts3.playcenter.pl

Kanał: 10

Na TeamSpeaku siedzę bardzo często więc nie będzie problemu z złapaniem mnie :)

Pozdrawiam.

tez sie pisze na Mu jak cos :)

kontakt pw ;)

flyff-praktycznie wymarla gra ostatni team odpadl po 2 dniach gry .

MU?-a po co CI tam team jak siedzisz w 1 miejscu i nic nie robisz?? mu bylo fajne ale 5 lat temu albo i wiecej obecnie nie ma sensu grac bo i tak nie dogonisz ludzi:)/priV? z 10 online 20 -30 ?? bo watpie ze znajdziesz wiekszy i dobry nie zbugowany:)

Hmmm... No no no to i to :P

flyff-praktycznie wymarla gra ostatni team odpadl po 2 dniach gry .MU?-a po co CI tam team jak siedzisz w 1 miejscu i nic nie robisz?? mu bylo fajne ale 5 lat temu albo i wiecej obecnie nie ma sensu grac bo i tak nie dogonisz ludzi:)/priV? z 10 online 20 -30 ?? bo watpie ze znajdziesz wiekszy i dobry nie zbugowany:)

Prosiłem o opis? Raczej nie. Najwidoczniej kolego mało grałeś w MU i w dodatku bez dobrej gildii że tylko takie smutne chwile wspominasz z MU Online ;) Co do Flyffa napisałem że nie wiem jaka sytuacja jest na Globalu, dlatego wybierzemy czy gramy na globalu czy na privie.

@Topic

No czekam na dalsze komentarze kto chętny :) Napiszcie o której mniej/więcej będziecie na TeamSpeak'u ;)

Pozdrawiam.

@Edit#1

Jeżeli chodzi o MU to można tutaj pograć na High lub Medium ;)

http://mu.4gamers.pro/news

Czyli kanał wrednego ???

Tak, tak. Napiszcie mniej więcej o której będziecie ;)

Jestem teraz na chwilke :P

Ja bym mógł zagrać we flyffa na prywatnym serwerze. Nie chcę od nowa grać na globalu, bo mnie znudził. Jeśli znajdziecie serwer/ogarniecie ekipę, to chętnie zagram.

Myślę że ten serwer jest dobry do Flyffa.

http://www.insanityflyff.com/

a gdzie wgl teraz jest jakas dobra publikacja serverow mu ? bo ja kiedys patrzylem na Game center / mu online.org ale oba portale juz nie funkcjonują ;/

a gdzie wgl teraz jest jakas dobra publikacja serverow mu ? bo ja kiedys patrzylem na Game center / mu online.org ale oba portale juz nie funkcjonują ;/

GC padło jakieś pół roku temu, i raczej już nie wstanie. Aktualnie korzysta się z ragezone, tyle że tam jest 99% zagranicznych serwerów gdzie nie raz mogą być spore lagi. A co do polskich serwerów to raczej już nie powstają jak GC padło

huhu ale sie porobiło :x

Na prośbę autora temat zamykam.

Hiho!

Chce stworzyć drużynę do jednej z tych gier, wiem były ostatnio dwa tematy z tworzeniem drużyn do gry, lecz obydwie wybrały gry, które mi się nie podobają i nie mam zamiaru nawet w nie zaczynać.

W co gramy?:

- MU Online - Global odpada, tylko priv, ale nie taki że w 1 dzień nabije sobie 100 resów. Taki z troszkę low rate, ale żeby dość sporo osób tam grało :)

- Flyff - Nie wiem jaka teraz jest sytuacja na globalu dlatego mi to obojętnie czy priv czy global :) Można zagrać wszędzie.

TeamSpeak3:

IP: ts3.playcenter.pl

Kanał: 10

Na TeamSpeaku siedzę bardzo często więc nie będzie problemu z złapaniem mnie :)

Pozdrawiam.