Team do S4

Czytałem ostatnio na forum (dzisiaj), że niektórym S4 przypadło do gustu, lecz w grze jest dużo Cheaterów co psuje zabawę.

Wpadłem więc na pomysł że moglibyśmy zrobić jakiś Team i grać w osobnym room-ie na hasło

( zmniejszy to prawdopodobieństwo Cheatów i dużego pingu podczas gry)

Jeżeli ktoś byłby chętny to pisać.

Jestem jak najbardziej za ! Tym bardziej że dopiero zaczynam się uczyć grać i jeszcze nie wiem czy do końca ta gra spełnia moje oczekiwania. Najlepiej zebrać ekipę 6-10 osób. Już teraz piszę się na jakieś treningi, sparingi, ogólne pozyskiwanie skilla. Mój nick w grze to Ciasteczkowy.

Więc mamy już chętnego. Ja osobiście grałem do 7 lvl-a na poprzednim dodatku więc już coś potrafię.

Ja osobiście z wami zagram dodawać.Nick:Pysieq99

Witam, w sumie to możnaby się coś tam zgadać. Prawdą jest to, że w grze jest masa cheaterów, bugerów, laggerów i kto wie jeszcze czego. Taki room na hasło w sumie to ułatwiłby rozgrywkę, oraz dał nam szanse do ogarnięcia jakiś zacnych technik na TD czy nawet pokazać nowym co i jak.

Pomysł podoba mi się bardzo, ponieważ szlak jasny mnie trafia jak się ma stary 94810947129483123;0 wchodzi jakiś cheater i robi totalny rozpierdziel i tyle z meczu.

A co do samej realizacji pomysłu to można się w któryś dzień umówić na konferencję na gg czy coś w ten deseń.

Jako przyszła gildia w Allods PL mamy TSa, więc na dobrą sprawę na jakimś kanale można tam siedzieć, ale uzgodnimy jak będzie przynajmniej z 6 osób. (: Chociaż trenować można zawsze i wszędzie, jct można mnie spotkać na Europe1, begginer 1-2, powiedzmy że jak będę tworzył rooma będzie się nazywał Ciastkarnia [hasło: hax4]. Tam będzie można trenować i udoskonalać swoją technikę w S4.

Ja mogę dołączyć jak się więcej osób zbierze.

ja tez moge dolaczyc

Znalazłem jakieś poradniki, nie wiem czy pro czy newbie, jak dla mnie pomocne jak na sam początek. (:

moze teraz ktos zagra?

Zgadzam się z wami w 100%-ach jakiś TS się przyda wysyłać mi zaproszenia mój nick: Skooowron

TSa mamy podanego na forum [link w sygnaturze - temat globalny] co do grania dzisiaj, ewentualnie po 21 ponieważ po tej godzinie dopiero będę w domu, chociaż wątpię że będę miał ochotę po tak wyczerpującym dniu + nie obejrzałem jeszcze wszystkich poradników, dlatego też można powiedzieć że jestem noobem i nie zabijam na 1-2 hity. :P

Chętnie spróboję "naprawić" mojego skilla. Piszę się na to :). Mój nick: Azraelt. Jak coś pisz śmiało na gadu i daj inva w grze. I chyba lepiej grać na unlimited.

też chętnie zagram ;) może jakiś skype ?

No to co panowie, robimy team i zostajemy mistrzami Esportu /o/

A tak na poważnie to jak coś, to nick: Szmirel00

Gadu <<<<

to jak z tym teamem ?

W sumie to ja tez z wami moge pograc, dosyc maly lvl, ale gralem kiedys, mialem inne konto, wiec cos tam jeszcze we mnie siedzi. ^^

Name : Asterek

Zgłosiło się 10 osób. Więc można zacząć grać.

Mam nadzieję że każdy mam mikrofon.

PS. Mam nowe konto ( na tamtym słabe K:D ) Nowy nick: Sk0wron

Tak Więc mój Nick :Szmirel00

Jak będę online piszcie zawsze ; ]

będę grał po raz pierwszy, mam nadzieje że nie robi różnicy. zaraz podam nick