Emmm, ja ściągam Last Dynasty
zobacze czy warto pograc w to
Emmm, ja ściągam Last Dynasty
zobacze czy warto pograc w to
A ja sciaglem Last Dynasty pogralem i moim zdaniem warto tylko na jakim Empire gra naj wiecej ludzi bo ja gram na Earth i na czacie byly tylko 2 osoby jesli taka jest grywalnosc to dziekuje bardzo popacze jeszcze na necie moze na Innym Empire jest wiecej ludzi to pogram na pewno gierka ogulem fajna takze zobaczymy jak to bedzie.KraKeN na jakim grasz Empire i czy sa tom jacys inni gracze wiecej niz 2 xD ??
ja wczoraj zacząłem już grę w Last Dynasty i muszę powiedzieć ze bardzo miło mi się gra zapraszam na gg to sie omówimy na komunikator
Mnie trochę odrzuca to, że gra już niedługo będzie w języku polskim:
Kojarzy mi się z tanią mmo, z niedojrzałą społecznością i z brakiem roboty po wbiciu przyzwoitego levelu.
jest grywalna i pvp globalne jest otwarte od 39lvl
ta gra to Storm Online tylko ze z inna nazwa, juz kiedys w to gralem, takie sobie
Więc gracie w Last Dynast?? Bo mnie to jakoś nie ciągnie (stiuningowane Mu...). Będę śledzić temat, jak wymyślicie coś innego, chętnie dołącze .
Witam serdecznie, zauważyłem, że również szukacie osób do wspólnej gry w jakieś nowe MMORPG.
Tak się składa że ja również. Oczywiście odpada World Of Warcraft ( gram już od ponad 5 lat) oraz Silkroad (2lata - dosyć mam tego). Dlatego poszukuję czegoś darmowego oraz ciekawego.
Właśnie zaciekawiliście mnie JD, myślę również o LoLu - gra w nią sporo osób, ja jakoś nie mogę się przekonać.
Tak więc proszę o jakieś propozycje
Tez bym coś fajnego znalazł bo WoW też mi się już nudzi :/
Z miłą chęcią wróciłbym do FW (Bo mimo jej "monotonności" jakoś mnie przyciągnęła, a z ekipą dobrze jest się zgrać
Ewentualnie czekam na inne propozycje.
Zacząłem pobierać Jade Dynasty ( jakieś 20%,czyli za godzinkę powinno być). Jednak nic nie szkodzi na przeszkodzie żeby zacząć również w Forsaken World , jednakże trzeba by wybadać jak wygląda tam gra, czy jest ciekawa oraz czy jest co robić na maksymalnym poziomie, dodatkowo aby nie trzeba było spędzić wielu miesięcy na gridnowaniu, tylko żeby lvl dosyć szybko rósł.
Ps. Zaczynam pobierać Forsaken World, 1 godzina 25 minut.
A może Rohan ??
Rohan odstrasza mnie tym że już sporo istnieje + grafika
jak będziemy tylko pisać to nigdy w nic nie zagramy.
Dziwisz sie? Zamiast zrobic ankiete z kilkoma tytulami i by bylo po sprawie to wpisales jakies glupoty.
Temat został zamknięty. Powód: Temat jest denny. Druga strona ,a wy nie macie pojęcia co grać. Człowieku, chyba ankieta była by lepszym rozwiązaniem.
Witam moi przyjaciele szukam kilku miłych osób do wspólnej zabawy.
Jedynie o co bym prosił to mikrofon do komunikacji przez teamspeak lub ventrillo.
Zapraszam wszystkich chętnych na gg a na pewno wybierzemy w co będziemy mile spędzać czas =)