Witam moi przyjaciele szukam kilku miłych osób do wspólnej zabawy.
Jedynie o co bym prosił to mikrofon do komunikacji przez teamspeak lub ventrillo.
Zapraszam wszystkich chętnych na gg a na pewno wybierzemy w co będziemy mile spędzać czas =)
Witam moi przyjaciele szukam kilku miłych osób do wspólnej zabawy.
Jedynie o co bym prosił to mikrofon do komunikacji przez teamspeak lub ventrillo.
Zapraszam wszystkich chętnych na gg a na pewno wybierzemy w co będziemy mile spędzać czas =)
Miłych osób tutaj nie znajdziesz
Nie lepiej tu pisać ?? Bo chyba wszyscy naraz nie będziemy na gg i nie ustalimy tego jednoznacznie ... Ja się piszę, bo mi się nudzi ^^
To proszę o wasze sugestie w co byście chętnie zagrali.
Ps : Proszę tylko nie WoW i silkroad te dwie gry strasznie mnie odrzucają.
Co powiesz na Rift'a? Nie mam z kim grać.
P.S: Na **** ta ankieta? I czemu nie ma przeczących odpowiedzi do wyboru?
W sumie można i w rifta mam jeszcze tam jakiegoś prepaida lecz myślałem nad "Conquer Online" lecz możemy i w rifta.
Conquer Online do wspólnej gry...?
TQ Games zniszczyło tę grę jakieś 3 lata temu...
Ja bym proponował Mortal Online, ewentualnie AoC, albo wymyślcie coś...
PS:Po ki ch*j ta ankieta?
hmm w takim razie może coś z płatnych Aion lub Rift, lecz nie mam nic przeciwko darmowych.
Ps : A może ta ? http://www.lastdynasty.com
Mortal jest płatny, PvP na maksa, a jak dedniesz to tracisz stuff (więc ekipa wymagana).
Z płatnych, to w żadną inną raczej nie zagram, bo wszystkie kojarzą mi się z WoWem, a za nim nie przepadam.
Mabinogi Hereos w to można pograć to jest Chińska wersja Vindictua nie ma bloków IP !!
Lol, po co?, nie będę ze skośnymi grał, żeby później we wrześniu od nowa w wersje EU zaczynać...
Hmm.... A co z: Cabal online lub Wonderland online ?? Metal Assault można też popytać (ale to już takie nie mmo'wate jak na mmo przystało ^^)
PS. Zagrał bym w Silka xD
jestem otwarty na wszelkie gry po za silkroadem i wowem
Z płatnych, to w żadną inną raczej nie zagram, bo wszystkie kojarzą mi się z WoWem, a za nim nie przepadam.
0wned
co do gry cabal jest spoko, ale zagrałbym w coś nowego
może AoC czy wonderland
albo coś innego
czekam i się na to pisze:>
Ja nawet polecam gre Gunshine na przegladarke
0wned
Co Owned?, wszystkie różnią się tylko grafiką i klasami...
A może PWI?
Witam all,i teraz tak widze ze jest sporo chetnych takze ja tez sie przylaczam,ale z gory informuje ze nie zagram w gry platne [poprzysiaglem sobie ze nie wydam zlamanego grosza na gre [szkoda mi kasy ,choziaz uwielbiam gry MMO...]].Odrazu sciagam wyzej podane Last Dynasty [z ciekawosci],no to chyba tyle ;D nQ all.
pwi jest fatalne i nudne
może pirus online??
koyiro
ultima w pip podobna do wowa
Prius jest dla mnie o tyle beznadziejny, ze questy ( niezależnie na jaki lvl:1, 14, 35) masz rozrzucone po całej mapie i teraz musisz biegać wszędzie, szukać, sprawdzać...