Team do wspólnej gry

Witam moi przyjaciele szukam kilku miłych osób do wspólnej zabawy.

Jedynie o co bym prosił to mikrofon do komunikacji przez teamspeak lub ventrillo.

Zapraszam wszystkich chętnych na gg a na pewno wybierzemy w co będziemy mile spędzać czas =)

Miłych osób tutaj nie znajdziesz :P

Nie lepiej tu pisać ?? Bo chyba wszyscy naraz nie będziemy na gg i nie ustalimy tego jednoznacznie ... Ja się piszę, bo mi się nudzi ^^

To proszę o wasze sugestie w co byście chętnie zagrali.

Ps : Proszę tylko nie WoW i silkroad te dwie gry strasznie mnie odrzucają.

Co powiesz na Rift'a? Nie mam z kim grać.

P.S: Na **** ta ankieta? I czemu nie ma przeczących odpowiedzi do wyboru?

W sumie można i w rifta mam jeszcze tam jakiegoś prepaida lecz myślałem nad "Conquer Online" lecz możemy i w rifta.

Conquer Online do wspólnej gry...?

TQ Games zniszczyło tę grę jakieś 3 lata temu...

Ja bym proponował Mortal Online, ewentualnie AoC, albo wymyślcie coś...

PS:Po ki ch*j ta ankieta?

hmm w takim razie może coś z płatnych Aion lub Rift, lecz nie mam nic przeciwko darmowych.

Ps : A może ta ? http://www.lastdynasty.com

Mortal jest płatny, PvP na maksa, a jak dedniesz to tracisz stuff (więc ekipa wymagana).

Z płatnych, to w żadną inną raczej nie zagram, bo wszystkie kojarzą mi się z WoWem, a za nim nie przepadam.

Mabinogi Hereos w to można pograć to jest Chińska wersja Vindictua :) nie ma bloków IP !!

Lol, po co?, nie będę ze skośnymi grał, żeby później we wrześniu od nowa w wersje EU zaczynać...

Hmm.... A co z: Cabal online lub Wonderland online ?? Metal Assault można też popytać (ale to już takie nie mmo'wate jak na mmo przystało ^^)

PS. Zagrał bym w Silka xD

jestem otwarty na wszelkie gry po za silkroadem i wowem ;)

Z płatnych, to w żadną inną raczej nie zagram, bo wszystkie kojarzą mi się z WoWem, a za nim nie przepadam.

0wned

co do gry cabal jest spoko, ale zagrałbym w coś nowego

może AoC czy wonderland

albo coś innego

czekam i się na to pisze:>

Ja nawet polecam gre Gunshine na przegladarke

0wned

Co Owned?, wszystkie różnią się tylko grafiką i klasami...

A może PWI?

Witam all,i teraz tak widze ze jest sporo chetnych takze ja tez sie przylaczam,ale z gory informuje ze nie zagram w gry platne [poprzysiaglem sobie ze nie wydam zlamanego grosza na gre [szkoda mi kasy ,choziaz uwielbiam gry MMO...]].Odrazu sciagam wyzej podane Last Dynasty [z ciekawosci],no to chyba tyle ;D nQ all.

pwi jest fatalne i nudne

może pirus online??

koyiro

ultima w pip podobna do wowa

Prius jest dla mnie o tyle beznadziejny, ze questy ( niezależnie na jaki lvl:1, 14, 35) masz rozrzucone po całej mapie i teraz musisz biegać wszędzie, szukać, sprawdzać...