Team do wspólnej gry

Witam,

Jestem początkującym graczem League Of Legends i szukam ludzi do wspólnej gry. Mam dopiero 20 lvl i jestem na etapie kupowania run, mogę grać praktycznie na każdej pozycji, mam trochę doświadczenia z DOTA2 :) Mój nick w lolu "Nezehej" Gram na tym polskim serwerze w przyszłości po wbiciu wyższej dywizji chciałbym się przenieść na trudniejszy serwer czyli west :P

Możesz mnie dodać, nick: MistakeLord, mam co prawda 19 poziom, ponieważ na poprzednim (gold II) mam bana... =/ Od czasu do czasu, możemy coś wspólnie zwojować, aczkolwiek z góry informuję iż nołlajfem nie jestem, no, napewno nie w lola, i najważniejsze najczęściej gram w nocy, od ok. 24 do ok. 2, sporadycznie dłużej. =3

No nie wiem czy dam radę o takiej porze pograć w czasie szkoły, ale zobaczymy :)

Jeśli chcesz się przenosić na West, to nie lepiej od razu tam zacząć? Szkoda kasy, czy czasu na takie coś

Imho EUW jest przereklamowany - o ile nie grasz na bardzo wysokim poziomie (i mam na myśli wyższe diamenty), to raczej nie odczujesz większej różnicy. Ale to tylko moje zdanie.

Odczuje różnice w samej mentalności graczy i ich ilorazie inteligencji.

Jakoś nie zauważyłem różnicy, szczerze mówiąc. I tu, i tu da się znaleźć mnóstwo ludzi, którzy uważają że jeśli nie wiesz po jakiemu mówią, to jest twój i tylko twój problem, więc oni mogą sobie gadać po swojemu - czy to polski, czy słowacki, czy serbski, czy niemiecki, czy też francuski. I tu masz flame jak coś zepsujesz, i tu.

EUW ma lepszą opinię tylko i wyłącznie dlatego, że większość pro sceny europejskiej gra właśnie tam - i jest to serwer, gdzie przeniosło się dość dużo polskich (ogarniających) graczy po podziale serwera EU na W i NE. Ale mówimy o przełomie S1 i S2, a teraz jesteśmy u progu S5, więc nie wiem czy nadal istnieje jakiekolwiek przełożenie. Póki nie trafisz do Diamentu i to wysokiego różnicy raczej nie odczujesz. A na EUNE łatwiej znaleźć polskojęzyczną ekipę. :)

Właśnie dlatego zacząłem najpierw na EUNE, większość kolegów tutaj gra ale mam nadzieję, że długo nie będę skazany na ten serwer :)

N4zarh, ale wg. Mnie czasem lepiej nie wiedzieć i nie widzieć co ci wypisują gracze podczas gry. Dlatego Poniżej diamentu jak dla mnie też lepiej grać na West, bo przynajmniej nie musze być świadkiem inteligencji polskiej młodzieży.

Nadal poszukuję osób do częstej gry :) Aktualnie 23 poziom dla przypomnienia nick Nezehej na EUNE

Witam,

Jestem początkującym graczem League Of Legends i szukam ludzi do wspólnej gry. Mam dopiero 20 lvl i jestem na etapie kupowania run, mogę grać praktycznie na każdej pozycji, mam trochę doświadczenia z DOTA2 :) Mój nick w lolu "Nezehej" Gram na tym polskim serwerze w przyszłości po wbiciu wyższej dywizji chciałbym się przenieść na trudniejszy serwer czyli west :P