[Team]Fail0verflow 1600+ ADC

Witam!

SERWER EU EAST/NORDIC

Gram głównie jako Ad Carry, moje ELO wynosi aktualnie 1650 (top 1740), jestem znużony grą na soloQ i chciałbym pograć bardziej drużynowo. Mam 17 lat, sprawny mikrofon, ogarniam, myślę i uczę się na błędach. Jeżeli mam grać razem z drużyną to liczę na harde treningi, dużą ilość spędzonych godzin z teamem by szlifować/doskonalić nasze umiejętności. Czego wymagam od drużyny:

-Po mutacji

-Wiek najlepiej 16+

-Mikrofon

-Dużą ilość wolnego czasu

-Treningi (patrz up)

-Ogarnięcie swojej pozycji

-Myślenie, przyznawanie się do błędów przez siebie popełnionych!

-Kultura, brak wpadania w szał, opanowanie

-Runki na pozycję na której gracie

-30 lvl + jakiś rating ELO (jak jest to 1250 to jest git smile.gif)

-Poczucie humoru, nie trzeba piać jak głu*i ale bez sztywniaków

Teamy w których dotychczas byłem rozpadały się szybko ponieważ ludzie byli niezdecydowani czy chcą pograć coś z sensem czy pobawić się/potrollować.

Aktualnie poszukuje do teamu (jeżeli już jakiś istniejący nie zechce mnie przyjąć)

-Support

-Mid laner

-Top laner

-Jungler

Piszcie do mnie w temacie, na PW. Nie zapraszać odrazu do gry, bo zapewne odrzucę zaproszenie. Jeżeli macie jakieś pytania, to proszę się nie krępować smile.gif

Jaki serwer?

Eh skopiowałem i nie napisałem, East/Nordic.

Jeżeli uda ci się zebrać kilka osób, to mógłbym zagrać top lub mid (wszystko zależy od tego, kogo będzie brakować), choć jestem jednak w stronę topa.

Nick Luisue, ELO nieco poniżej 1600 (1580+; zbugowało mi się i nie pokazuje prawidłowo). Napisz jak byłbyś chętny do pogrania.

Witam!

SERWER EU EAST/NORDIC

Gram głównie jako Ad Carry, moje ELO wynosi aktualnie 1650 (top 1740), jestem znużony grą na soloQ i chciałbym pograć bardziej drużynowo. Mam 17 lat, sprawny mikrofon, ogarniam, myślę i uczę się na błędach. Jeżeli mam grać razem z drużyną to liczę na harde treningi, dużą ilość spędzonych godzin z teamem by szlifować/doskonalić nasze umiejętności. Czego wymagam od drużyny:

-Po mutacji

-Wiek najlepiej 16+

-Mikrofon

-Dużą ilość wolnego czasu

-Treningi (patrz up)

-Ogarnięcie swojej pozycji

-Myślenie, przyznawanie się do błędów przez siebie popełnionych!

-Kultura, brak wpadania w szał, opanowanie

-Runki na pozycję na której gracie

-30 lvl + jakiś rating ELO (jak jest to 1250 to jest git smile.gif)

-Poczucie humoru, nie trzeba piać jak głu*i ale bez sztywniaków

Teamy w których dotychczas byłem rozpadały się szybko ponieważ ludzie byli niezdecydowani czy chcą pograć coś z sensem czy pobawić się/potrollować.

Aktualnie poszukuje do teamu (jeżeli już jakiś istniejący nie zechce mnie przyjąć)

-Support

-Mid laner

-Top laner

-Jungler

Piszcie do mnie w temacie, na PW. Nie zapraszać odrazu do gry, bo zapewne odrzucę zaproszenie. Jeżeli macie jakieś pytania, to proszę się nie krępować smile.gif