Team Flyff GOLD

Witam.

Otóż powróciłem do flyffa wcześniej grałem w tą grę ale to pół roku temu. Otóż mam 11 lvl serwer KARGO i nie ma z kim pogadać, beznadziejnie się expi.

Może jest ktoś chętny do gry w flyffa na serwerze KARGO, TS lub VT ogarnę i jak będzie dużo chętnych to zrobi się gildie :P

Czekam na wasze odpowiedzi pod Tematem kto byłby chętny.

Pozdrawiam. :)

Flyff umarł śmiercią naturalną :) Sam próbowałem wrócić, ale jak zobaczyłem ceny Vigor'ów i Demoli to się za głowę chwyciłem, gdzie kiedyś chodziły po 7-9kk to teraz chodzą po +110kk.

Jeżeli znalazłaby się ekipa to razem z bratem bylibyśmy chętni zagrać. Jeszcze jakbyś mógł mniej więcej powiedzieć jak tam z populacją.

w Mieście Flaris nie wiem czy tak samo dalej się zwie nie zwróciłem na to uwagi było bardzo mało na expowiskach również sam jestem, może na wyższych levelach będzie więcej.

@Edit.

Pozatym Calvex chodzi o zabawę a Vigorki albo demole na to sie spokojnie uzbiera, drop jest dopasowany do tego :D

Ojojoj, widzę dawne czasy : }

Nie chcem krytykować, ale FLYFF " GOLD " czy też nie " GOLD ", stracił urok, niestety. Niska liczba graczy, mało nowości...niestety.

Radziłbym poszukać czegoś z przyszłością, bo naprawdę szkoda czasu na FLYFF`a...niestety ; <

No ale jeśli jesteście srslly, aż tak zdeterminowani to życze wam miłej gry :}

Witam.

Otóż powróciłem do flyffa wcześniej grałem w tą grę ale to pół roku temu. Otóż mam 11 lvl serwer KARGO i nie ma z kim pogadać, beznadziejnie się expi.

Może jest ktoś chętny do gry w flyffa na serwerze KARGO, TS lub VT ogarnę i jak będzie dużo chętnych to zrobi się gildie :P

Czekam na wasze odpowiedzi pod Tematem kto byłby chętny.

Pozdrawiam. :)