Witam. Piszę ponieważ mam problem , chciałem kupic premium w tf2 i kupilem karte paysafecard za 20 zł myśląc , że mi wystarczy ale jak sie okazalo brakuje mi kilku groszy i tu moje pytanie. Czy byłby ktoś , kto posiada jakiegos paysafecarda na którym zostalo kilka groszy? jesli tak to będe bardzo wdzieczny jesli mi udostepni key , wzamian moge oddac potem jakies itemy w tf2
Team Fortres 2 premium
Taki offtop a co daje Tf premium ??
250 miejsc w eq mozliwosc handlu z innymi graczami i te tickety na mkm
Jesli Ci nikt nie da, zawsze możesz kupic "Orange Boxa" za 60 zl odrazu w zestawie masz Half Life 2,Portal
Niestety jak na ten miesiac pozbylem sie tej kasy a jak wiadomo napic się też trzeba a czekac do nastepnego miesiaca nie chce , zalezy mi zeby to bylo jak najwczesniej :<
Eee, o ile się nie mylę kiedyś było tak, żeby przejść na te "premium" wystarczyło kupić najtańszy przedmiot w sklepie w TF2 0.o
i tak jest ale najpierw trzeba doladowac portfel steam , inaczej nie kupisz
@ edit za pomoc dam kilka kluczy do SMITE
*Edit* Sry, jednak wszystko zużyte zaraz poszukam innego..
Refresh
Witam. Piszę ponieważ mam problem , chciałem kupic premium w tf2 i kupilem karte paysafecard za 20 zł myśląc , że mi wystarczy ale jak sie okazalo brakuje mi kilku groszy i tu moje pytanie. Czy byłby ktoś , kto posiada jakiegos paysafecarda na którym zostalo kilka groszy? jesli tak to będe bardzo wdzieczny jesli mi udostepni key , wzamian moge oddac potem jakies itemy w tf2