Team Fortress 2 a item shop

Mam do was pytanie jak teraz wygląda kwestia Item shopu w grze Team Fortress 2 - coś czytałem, że itemy z item shopu można zdobyć poprzez drop. Chciałem się zapytać, czy to prawda i jak tam też wygląda sytuacja z "cheaterami"?

Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.

Przez drop, można dostać tylko bronie, czapki musisz kupić.

Jest też możliwość Craftingu, bardzo fajna rzecz.

Wg. mnie to najuczciwszy IS, w dzisiejszym świecie MMOFPSów.

Cheaterów nie ma wcale, przynajmniej przez 2 lata gry, nie spotkałem żadnego.

Mój nick to PistolerO, gram na Wiejskiej Chacie Tf2, zapraszam, fajny serwerek :).

a czy z craftingu mogę zrobić sobie czapeczki?

Nie, chyba, że kupisz jakąś itemke ze sklepu (chociażby za 1 euro), wtedy również odblokowuje Ci się opcja handlu z innymi graczami. :P

a to jeszcze zapytam czy jest możliwość płatności sms-em i czy od innych graczy można kupić te czapeczki z item shopu, dziękuję, że mi wyjaśniasz kwestię item shopu w tej grze:)

Niestety, płacenie SMSem jest niemożliwe, i bez kupienia jednej rzeczy z IS, handel jest niedostępny. (kupno jednej itemki, daje Ci konto premium).

Ale bez płacenia też da się grać (w odróżnieniu od innych MMOFPSów...)

Czapki na koncie prenium dropią normalnie jako random drop.

Musisz doładować konto steam za conajmniej 5 EURO, kuponem paysafecard, który kupisz w wielu sklepach, nawet kioskach niektórych. Czyli wydatek 20 zł, bo tyle kosztuje najtańszy kupon. Innego sposobu nie ma.

Mam do was pytanie jak teraz wygląda kwestia Item shopu w grze Team Fortress 2 - coś czytałem, że itemy z item shopu można zdobyć poprzez drop. Chciałem się zapytać, czy to prawda i jak tam też wygląda sytuacja z "cheaterami"?

Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.