Team Fortress 2 -lagi

Problem z lagami został rozwiązany ale pojawił się inny. aby nie tworzyć nowego tematu opisze go tutaj.

po ok. 20 minutach gry. tf się zacina, obraz staje w miejscu a głośniki powtarzają w kółko dźwięk który był ostatnim słyszanym przed zawieszeniem się gry.czekam 5,10,15.. minut ,nic ciągle to samo. jedyna opcja to zresetowanie komputera bo gdy się zawiesi w ogóle nie reaguje na polecenia (komputer). czy ma ktoś jakieś pomysły co może to powodować? bo to strasznie irytuje gdy gram ze znajomymi i dostaje takiej zawiechy że nic nie moge zrobić a koledzy przegrywają mecz :/ prosze o pomoc

A może to wina serwerów?

Jak masz słabą karte to wejdź w opcje i ustaw suwakami na wydajność (AMD) .

Pobierz Gamebooster, zawsze coś da.

Nie grałem w TF2 więc nie wiem jak tam są opcje. Podstawową wiedze języka angielskiego powinieneś mieć.

Napisz jaki masz sprzęt.

Jeżeli piszesz problem, i właśnie o lagach, to napisz swój sprzęt.

Do tematu- zakutalizuj sterowniki od karty, na pulpicie: prawym myszy-> własciwosci->ustawienia->Jakość kolorów 16 bit.

przepraszam że długo nie odpowiadałem ale miałem problemy z internetem. co do lagów to o dziwo problem sam się rozwiązał. nie wiem o co chodziło z lagami , ale gdy mój net w końcu działał lagów nie było :D

Problem z lagami rozwiązany. informacje w 1 poście

oba problemy rozwiązane

1) lagi były spowodowane przeciążeniem servera

2)zacinało się bo ruter mi się zawieszał i na te kilka sekund gdzie nie było internetu TF2 baranieje i dlatego się ścina

Przepraszam że tak to wszystko pomieszałem i wyszło masło maślane ale już problemy rozwiązałem

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Problem z lagami został rozwiązany ale pojawił się inny. aby nie tworzyć nowego tematu opisze go tutaj.

po ok. 20 minutach gry. tf się zacina, obraz staje w miejscu a głośniki powtarzają w kółko dźwięk który był ostatnim słyszanym przed zawieszeniem się gry.czekam 5,10,15.. minut ,nic ciągle to samo. jedyna opcja to zresetowanie komputera bo gdy się zawiesi w ogóle nie reaguje na polecenia (komputer). czy ma ktoś jakieś pomysły co może to powodować? bo to strasznie irytuje gdy gram ze znajomymi i dostaje takiej zawiechy że nic nie moge zrobić a koledzy przegrywają mecz :/ prosze o pomoc