Team Fortress 2 problem z grafiką

Witam . Ostatnio robiłem format komputera, mulił się już bardzo , z rok ciągle chodzi to zrobiłem format . Po zrzuceniu z pen drive'a steama na komputer i włączeniu team fortress coś się ... zepsuło . Modele postaci jakby błyszczą , jak sie je obraca w podglądzie postaci i obracają się bardzo nie płynnie . Gdy wszedłem na byle jaką rozgrywke ,w trakcie ładowania litery były małe , a polskie znaki pogrubione na biało ... a gdy wszedłem do gry , wszystko klatkuje , 0 płynności gry .

Pobierałem już jeszcze raz i nic to nie dało . Wiecie co może być problemem ? z ninnymi grami problemów nie mam . prosze o pomoc

PS. przed formatem team fortress oczywiście działał bez żadnych problemów

Pobrałeś ponownie wszystkie sterowniki?

Pobierz najnowsze sterowniki do twojej karty graficznej i directa - powinno pomóc. (czasem sterowniki z płyty po prostu nie wystarczają)

pobrałem directa , a najnowsze sterowniki do karty graficznej już miałem wcześniej ... nadal to samo , nie da sie grać , jeszcze jakieś pomysły ? : /

Może po prostu pobierz grę na nowo, steam waruje jak ma w innym folderu grę niż w domyślnym.

Może po prostu pobierz grę na nowo, steam waruje jak ma w innym folderu grę niż w domyślnym.
Pobierałem już jeszcze raz i nic to nie dało .

Czytanie ze zrozumieniem.

Co do tematu to nawet jeśli pobrałeś to sprawdź spójność plików. Robisz to poprzez wejście do biblioteki na steamie i klikasz ppm na tf2.

Ew. jeśli to też nie pomoże to spróbuj zainstalować starsze sterowniki do kart. graf. - bo czasami takie są bardziej stabilne, nie zawsze "najnowsze" oznacza "najlepsze".

Jeśli to również nie pomoże to sprawdź, czy kart. graf. działa tak jak powinna, bo jest szansa że coś się zwaliło. Wiem że pisałeś że wszędzie działa dobrze, no ale innego pomysłu już nie mam.

Odświeżam temat, chcialem zagrać z kolegami a problem opisany na górze nadal mnie prześladuje, Pobierałem już drugi raz (7 GB ...) , według systemu karta graficzna i direct x najnowsze .... CO jeszcze ? dlaczego nie moge grać ? wszystkie inne gry działają tak jak przed formatem

jaki windows ? mi na win 7 robiło się to samo co tobie , ale to może być także wina tego że żeś nie pobrał tylko wrzucił z pendrive , usuń steam , tf2 , pobierz od nowa to i to.

niechce mi się jak cholera, ale dobra, spróbuje , dam znać jak skończe ...

Nożesz toc ja to pisałem wcześniej, ale nie po co ;)

Ostatni EDIT : I nareszcie , po wielu godzinach walki , udało mi się rozwiązać mój nietypowy problem z team fortress 2 ! Tak już później sądziłem , problemem było coś związanee z directx. Coś . Mianowicie? Nadal nie mam pojęcia, ale w moich poszukiwaniach pomocy w internecie natknołem się na taki oto filmik : http://www.youtube.com/watch?v=nAaRecFsCeQ , i po przeczytanu opisu postanowiłem spróbować . No i ... działa . Wystarczy w opcjach uruchamiania wpisać " -dxlevel 81 " uruchomić raz grę , po czym wykasować tą formułkę z opcji uruchamiania . Chodzi tu chyba o to aby team fortress wykożystywał directa ósemke, a nie dziewiątke . W każdym bądź razie nieważne , grunt że działa, a wam drodzy forumowicze wielkie dzięki za wsparcie, zawsz można na was liczyć :P wielkie dzięki

temat do zamknięcia

Witam . Ostatnio robiłem format komputera, mulił się już bardzo , z rok ciągle chodzi to zrobiłem format . Po zrzuceniu z pen drive'a steama na komputer i włączeniu team fortress coś się ... zepsuło . Modele postaci jakby błyszczą , jak sie je obraca w podglądzie postaci i obracają się bardzo nie płynnie . Gdy wszedłem na byle jaką rozgrywke ,w trakcie ładowania litery były małe , a polskie znaki pogrubione na biało ... a gdy wszedłem do gry , wszystko klatkuje , 0 płynności gry .

Pobierałem już jeszcze raz i nic to nie dało . Wiecie co może być problemem ? z ninnymi grami problemów nie mam . prosze o pomoc

PS. przed formatem team fortress oczywiście działał bez żadnych problemów