SiemaneRko all. Mam problem Z grą TeamFortress 2 Otóż jak włączam wszystko ładnie chodzi, włączam np. trening. Ładuje sie mapa i przestaje w pewnym momencie, potem odpalam Menadżera Zadań i widze że TF2- Brak odpowiedzi, tak samo jest z serverami. Nie wiem co robic...
Team Fortress 2
Podaj swojego kompa. TF2 niby wygląda na mało wymagającą grę, lecz tak na prawdę tak nie jest.
W ogóle to windows XP czy 7. Bo jak są piraty to często tak się dzieje. Jedyny sposób jaki jest to Reinstalacja windowsa oczywiście na oryginalny, lub ściągniecie od nowa gry i bawienie się z tym problemem.
po co mam ci podac swego kompa ? Co to ma do rzeczy wgl ?? Tak czy siak dali mi pewnosc w innym temacie ze pojdzie.
Radellf na prawdę jesteś taki tępy? Jak to po co? Żeby sprawdzić czy ta gra w ogóle pójdzie na Twoim złomku.
"Tak czy siak dali mi pewnosc w innym temacie ze pojdzie". CZY TY JESTEŚ TAKI TĘPY ŻE NIE UMIESZ PRZECZYTAĆ ?! Weź tak troche pomysl co mowisz, gadasz na innych a glupszy jestes -.-
Przyjacielu, my Ci nie musimy pomagać i nie chce nam się latać po tematach szukając tego jedynego o którym mówisz.
Nic do Ciebie nie mam, ale po prostu ogranicz te zakładanie nowych tematów gdy tylko zobaczysz jakąś fajną grę. Spróbuj zdziałać coś sam, ściągnij demko, itd.
Ale co innego pójdzie a co innego pójdzie idealnie płynnie. My wcale nie musimy pomagać, a Ty jeszcze nas gnębisz. Proszę, ogarnij się, i wróć tutaj. Weź ze sobą także logiczne myślenie, bo się przyda.
SiemaneRko all. Mam problem Z grą TeamFortress 2 Otóż jak włączam wszystko ładnie chodzi, włączam np. trening. Ładuje sie mapa i przestaje w pewnym momencie, potem odpalam Menadżera Zadań i widze że TF2- Brak odpowiedzi, tak samo jest z serverami. Nie wiem co robic...