Team Fortress 2

Cze,

nie dawno kupiłem sobie The Orange Box i chciałbym zachęcić was do kupienia i grania w TF'a, zobacz do skarbonki już dziś, jeśli zobaczysz tam, 44,90zł.

To możesz zamówić sobie Te grę już dziś. Dobra, teraz kilka cech gry :

-Nie starzejąca się grafika - Dlaczego? Otóż jak wiecie, komiksowa grafika nigdy się nie zmienia (chyba, że chodzi o 3D :D)

-Dużo klas, a w nich m.in.: Żołnierz, Inżynier, Pirotechnik,Medyk i jeszcze 5 innych!

-Przedmioty, czapki, bronie, odznaki - To wszystko w tej grze jest dostępne, nie ma żadnych mikropłatności, chyba że na danym serwerze jest konto premium!

To wszystko co mogłem powiedzieć o tej grze, aby nie zabierać Wam radości z rozgrywki!

Jurecki/Konto Steam : Yeah Toast!

No wlasnie sie zastanawialem na kupnem na steamie mam z 20 pare gier i chcialbym jeszcze kilka ;) zastanawiam sie nad Killing Floor,Garry's Mod i Team Fortress 2. Na wakacje mieszkam w Anglii i tutaj te gry kosztuja ponizej 10funtow tak wiec to nie sa takie wielkie pieniadze i chyba sobie zakupie ;]

To osobiście polecam :)

A TF2 nie jest prześladowcą BF:H lecz na odwrót... Jakbyś nie wiedział to BF:H wyszedł niecałe 2 lata temu a TF2 wyszedł w roku 2007.

Promocja na steam, do jutra TF2 kosztuje 7,5 euro. ;]

duzo polakow gra w ts2 osobiscie wolalbym killing floor zamierzam kupic :P

TF2 jest o wiele bardziej rozbudowany Kid-zie :).

Osobiście gram w TF2 ,ale ostrzegam - wymagania z pudełka nie są prawdziwymi.

Cze,

nie dawno kupiłem sobie The Orange Box i chciałbym zachęcić was do kupienia i grania w TF'a, zobacz do skarbonki już dziś, jeśli zobaczysz tam, 44,90zł.

To możesz zamówić sobie Te grę już dziś. Dobra, teraz kilka cech gry :

-Nie starzejąca się grafika - Dlaczego? Otóż jak wiecie, komiksowa grafika nigdy się nie zmienia (chyba, że chodzi o 3D :D)

-Dużo klas, a w nich m.in.: Żołnierz, Inżynier, Pirotechnik,Medyk i jeszcze 5 innych!

-Przedmioty, czapki, bronie, odznaki - To wszystko w tej grze jest dostępne, nie ma żadnych mikropłatności, chyba że na danym serwerze jest konto premium!

To wszystko co mogłem powiedzieć o tej grze, aby nie zabierać Wam radości z rozgrywki!

Jurecki/Konto Steam : Yeah Toast!