Cześć od niedawna gram w Tf-a i dowiedzialem sie ze czapki mozna zdoobyc za misje jezeli ktos wie prosze o info - jaka misjia i wgl D: Dzieki
Team Fortress
Czapki w TF można zdobyć tylko poprzez drop, handel i czasami za wykonanie achievmenta. Innych sposobów nie ma.
W Team Fortress nie ma misji.
Czapkę baseballówka dostajesz za aktywowanie konta premium
Hełm rycerski dostajesz za achievmenta we grze spiral knights
Czarny Cylinder dostajesz za zdominowanie kolesia z tą czapką
gram od tygodnia, więcej nie wiem, na razie mam tylko czarny cylinder
Jest też jeden sposób.Zdarzają się serwery na których są legalne pluginy.Wchodzimy na takowy serwer,wpisujemy komende i dostajemy przedmioty dla każdej klasy oraz mamy odblokowane wszystkie achievementy w grze.
tak ale te przedmioty za osiągniecie a dokładnie kamienie milowe to tylko broń , i tyj broni nie można wymienić a dodatkowo jeżeli wytworzymy z takiego przedmioty metal jego też nie będziemy mogli wymienić , a tak jeżeli chodzi o czapki to steam często robi event że jeżeli zakupimy jakąś grę w wersji pre-order to to dostaniesz czapkę (autentyk[typ broni/czapki]).
Pluginy zablokowane
Słuchajcie a jak aktywowac konto premium bo ja zakupilem OrangeBoxa i je mam ale żadnej czapki nie dostalem ;0
Jeżeli kupiłeś w orange boxie to masz premium a o ile pamiętam czapki się nie dostaje.
Musiał byś kupić coś w tym sklepie za kse
Sorry jescze za kłopot ale nowy jestes w tf a więc chciałbym sie jescze dopytac o tego aczigmenta i helm rycerski, jak go dokladniej zdobyc?
jestem*

Hełm rycerski zdobywasz grając w Spiral Knights które można za darmo pobrać przez steama.
po zakupie jakiegoś itemu czapke sie dostaje no i żeby pemium miećno to musisz cos kupic
kiedyś był jeszcze jeden sposób na zdobycie cylindra a mianowicie:
Skoczyć komuś na głowę gdy ma założoną czapkę
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi na moje pytania i przepraszam za Double Post
Cześć od niedawna gram w Tf-a i dowiedzialem sie ze czapki mozna zdoobyc za misje jezeli ktos wie prosze o info - jaka misjia i wgl D: Dzieki