Team LoL Nordic

Cześć. Chciałbym ogłośić że szukam ok. 2 osób do gier rankingowych. Najbardzien potrzebujemy ADC oraz MID. Elo mnie nie ochodzi, interesuje mnie tylko to czy masz te 500win, ogarniasz swojego lane i potrafisz zachować kulture. Nasz team reprezentuje CGEM.pl. Jeżeli ktoś jest zainteresowny grą proszę napisać na grze: Daltrie bądź Jpan lub tutaj na forum. Gramy na EUNE.

Witam. Chętnie bym z wami pograł lecz niestety nie mam 500win tylko ok 350 ale wydaje mi się że byście mogli mnie sprawdzić. Jak wam się moja gra nie będzie podobała poprostu powiecie mi że szukacie lepszego gracza :) nie obraże się. Jeżeli chodzi o lane to grał bym na Mid lane, ponieważ wydaje mi się że na tej lini nieźle sobie radzę ;d

Mój nick: LukaaaaS

Witam mój nick to PinaseQ, chętnie z wami zagram mam około 700 win normal, miałbym więcej ale od s2 grałem tylko rankedy., Gram na midzie i na adc, lepiej na midzie.

Sam chętnie bym dołączył ale gram topa :( Jakieś 1800 wygranych normali, aktualnie w platynce.

nick :Magnum22

Chciałem do was dołączyć ale się zorientowałem że jesteście świeżakami na rankedach w sezonie 3 sam mam więcej wygranych niż wy troje wszystkich gier na rankedach.

Cześć. Chciałbym ogłośić że szukam ok. 2 osób do gier rankingowych. Najbardzien potrzebujemy ADC oraz MID. Elo mnie nie ochodzi, interesuje mnie tylko to czy masz te 500win, ogarniasz swojego lane i potrafisz zachować kulture. Nasz team reprezentuje CGEM.pl. Jeżeli ktoś jest zainteresowny grą proszę napisać na grze: Daltrie bądź Jpan lub tutaj na forum. Gramy na EUNE.