Team LoL

Witam,

szukam ludzi do teamu rankedowego. Mam zamiar wziąć się do tego na poważnie dlatego proszę osoby casualowe aby nie odpisywały.

Team ma mieć stały skład 5 osób, każda z nich ma mieć z góry przypisaną pozycje (ad carry, jungler, top, mid i support). Jak na razie są dwie osoby ( ja i kolega). Ja najlepiej czuje się w jungli dlatego ta pozycja już jest zajęta, mój kolega postanowił iść na top.

Wymagania:

-proszę o zdecydowanie w decyzji o dołączeniu bo nie chce zmieniać składu co tydzień.

-wiek - minimum 16 lat (wyjątkiem są osoby z wysoką kultura osobistą)

-kultura osobista - nie chce przeklinania, wyzywania się,głupich odzywek,kłutni ,wyzywania nawet przeciwnika od noobow, etc.

-sprzęt - chce żeby osoba która się zgłasza nie miała lagów, i zwieszek, chce też żeby miała porządne słuchawki i mikrofon (żadnych szumów i trzasków)

-czas - treningi co tydzień, minimum 15 gier tygodniowo (a i to na początek tylko), dni treningów i ich czas określimy jak będziemy mieli pełny skład,

-rodzina/dziewczyna/znajomi chce żeby uszanowali godziny naszych treningów i nie przeszkadzali wtedy (żadnych krzyków, pisków, próśb o wyniesienie śmieci, etc.

-będzie to team rankedowy, na rankedach mamy zachowywać się zawodowo, jeżeli 2 lub więcej członków drużyny spotka się poza treningiem nic nie stoi na przeszkodzie żeby sobie trollowali, ale na rankedach gramy zawsze na 100%,

-gramy na serwerze east and nordic (standardowy dla polaków)

-szukamy graczy na pozycje mid, ad carry i support ( najlepiej by było gdyby support i ad carry się znali, ale to nie jest obowiązek),

-każdego z ochotników sprawdzę ja grając z nim 5 gier, więc dołączy nie pierwszy który się zgłosi ale najlepszy gracz zgłaszający się na daną pozycję,

-mamy własny serwer mumble dlatego proszę o obycie z tym programem, jest prosty i łatwy w obsłudze i nie zamula komputera.

Ok, myślę że to wszystko, proszę nie bać się dosyć mocno wyznaczonych przeze mnie zasad, bo robimy to żeby się bawić ale chcemy też stać się lepszymi graczami, każdy zgłaszający się ma szanse.

Zgłaszać się można prosto do mnie (nick megamus w league of legends na serwerze east and nordic) albo na mój skype (XmegamusX). Pytać się o cokolwiek, też pod te adresy.

Drugi post zakładam na tym samym forum w zakładce "League od Legends", treść będzie ta sama, dlatego że będą 2 posty proszę o nie odpisywanie tutaj, bo chce łatwo ogarnąć osoby chcące się skontaktować.

Dobra, to do usłyszenia. I powodzenia.