*[Team Multigamingowy] Kusaribe

Witajcie forumowicze!

Chciałbym zaprosić was do interakcji z naszą multigamingową grupą Kusaribe

Co oferujemy:

- Serwer TeamSpeak3, na którym możecie otrzymać własne kanały, bądź udzielać się na publicznych

- Stronę i forum, na których możecie się udzielać

- Pomoc dla nowych graczy w grach, w które gramy

- Masę zabawy przy mniej angażujących tytułach

Czego oczekujemy:

- Stałej obecności (nie koniecznie 24/7, ale ważne, żebyście przynajmniej raz na dwa dni wbili pograć)

- Chęci gry w różne tytuły

- Pewności siebie i minimalnej otwartości, aby na kanałach nie panowała cisza

Warunki dołączenia:

Teoretycznie dołączyć może każdy, ale fajnie, gdybyście mieli mikrofon i słuchawki, aby mieć komunikację na TS

W co gramy:

- Gangs Of Space - Jesteśmy największym polskim gangiem i czwartym na świecie. Dodatkowo jestem oficjalnym tłumaczem newsów na stronie (potwierdzenie). Chętnie udzielimy pomcy początkującym.

- Smite - Lubimy pograć od czasu do czasu, jesteśmy już raczej obeznani w grze, jeśli zaczynacie, chętnie pomożemy.

- League Of Legends - Osobiście nie gram dużo, ale jeśli ktoś z grupy zaprosi, zawsze można pyknąć meczyk. Nasze dywizje (G5, S2, S2, D5, B3) to nic specjalnego (sam jestem unranked ^^), ale na normala zawsze znajdzie się czas

- Warframe - kilka osób od nas naprawdę zagrywa się w tą grę ostatnimi czasy, w tym ja. Polecamy dla osób, którym się nudzi

- CS:GO - kilka osób gra, staramy się coś poogarniać

Ponad to, czesto zagramy sobie w jakąś grę przeglądarkową lub indie, jak The West/Terraria.

Kontakt

1. TeamSpeak3: kusaribe.tspeak.pl / t3.svoice.pl:8957

2. Strona: klik!

3. Grupa Steam: klik!

4. Kanał YT: klik!

Prywata

Dobra, od siebie, tak trochę nieoficjalnie mogę dodać, że zapraszamy osoby w każdym wieku, o ile umiecie się zachować :D

Pozdrawiam

Founder & CEO Kusaribe

Fraidar