Team na dłużej:)

Hej tutaj Sancio!:)

Tym razem poszukuję ekipy do pogrania w jakieś MMO bo oczekuje na GW2:) Niedługo zaczynają się wakacje i będzie więcej czasu na granie więc przyjemnie byłoby w coś popykać razem z wami:) Więc dajcie jakieś propozycje gier, w które dla was grałoby się przyjemnie w party. Pozdrawiam i zapraszam:)

nie wolisz we wakacje sie z kims spotkac albo cos tylko przed kompem siedziec i grać w jakieś nudne gierki??

może w Zu Online czytałem że w Party jest EXP zwiększony

@Darcan w wakacje oczywiście, że wolę się z kimś spotkać ale wieczorami mam dużo czasu i mogę pograć:)

Darcan nie bądź taki fajny, a ty na co siedzisz na tym forum ? popatrz na siebie i zmień te cuchnące gacie w końcu, wybaczcie ale nie mogłem się powstrzymać jak czytam takie wypowiedzi.

ja zaproponuje requiem,rom-a albo allods

Ja moge sie dolaczyc do jakies gry, w wakacje sporo wolnego czasu wiec bedzie co robic jesli zbierze sie ekipa ;]

Moje gg : 31778882

A co powiecie na wypróbowanie Priusa. :) Lubię nowe gry bo nie ma koxów :D

Możemy zagrac w priusa, jestem za. Sancio napisz mi na gg : 31778882

Gralem w Priusa ... nic ciekawego nastepny klon wowa :) A co powiecie na King of Kings3 ? Gra ma kiepska grafike itd. ale system budowania zamkow wojny RvR GvG sa naprawde intesesujace. Dodatkowo gra posiada 32klasy B). Moim zdaniem gra jest stworzona do grania w fajnym teamie :)

ja też bym się dołączył :)pisz na GG: 11956635

Jeśli chodzi o King of Kings 3 rozumiem znaczenie słowa "słaba" ale grafika tej gry jest po prostu niedorobiona w każdym w pixelu... <_< Z chęcią się dołączę do gier takich jak silkroad lub jakiś priv serwer aion albo WoW.

King of Kings 3 - grałem i uważam że jest za łatwa. Dalej sądzę że prius jest godny spróbowania.

Zawsze możemy pograć w Eden Eternal. Gra naprawdę do polecenia ;)

King of Kings 3 - grałem i uważam że jest za łatwa

Za latwa? Podaj mi jakas trudna gierke mmorpg

No to kto chce pograć w Priusa zapraszam na ts3:

ts3.lameday.net:9987

to jednak gracie w pirusa :]

moze z wami zagram ;]

Hej tutaj Sancio!:)

Tym razem poszukuję ekipy do pogrania w jakieś MMO bo oczekuje na GW2:) Niedługo zaczynają się wakacje i będzie więcej czasu na granie więc przyjemnie byłoby w coś popykać razem z wami:) Więc dajcie jakieś propozycje gier, w które dla was grałoby się przyjemnie w party. Pozdrawiam i zapraszam:)