Team na RoM

Witam, poszukuję osób do gry RoM( Runes of Magic ). Wybór serwera ustalimy jeżeli znajdą się gracze. W grę będę grał po raz pierwszy. Grę mam osobiście już pobraną. Kontakt GG: 12679407.

Szczerze mowiac to na nizszych levelach w grupie nie ma nawet co robic:P Prawie wszystkie questy da rade zrobic samodzielenie, wyjatkiem jest kilku bossow ale zawsze jest ktos kto moze pomoc. Druzyna w RoMie jest niezbedna jak zaczyna sie chodzic na wysoko poziomowe instancje ;P Tak od 50-55 poziomu

Witam tak pomyślałem o RoM'ie i poszukałem tematu. Widzę że nie jest zbyt stary ;)czytałem ot ej grze i odrzuca mnie system dwuklasowy. Alę może ktoś zagra jakąś ekipą i wytłumaczy mi coś o tej grze, jak expi się na tym systemie 2k lasowym i w ogole jak idzie z expem w tej grze;)

moge kontaktować się przez TS,VT i SKYPE mam mikrofon więc przeszkód nie ma ;)

pozdrawiam !!

WHOOP, WHOOP

/edit: już zasysam RoM'a

Witam wszystkich , może ktoś wie dlaczego gdy próbuję się lognąć do gry wyskakuje mi iż są złe passy?. Na stronie działają ;]. Dziękuję z góry za pomoc i POZDRAWIAM.

Witam, poszukuję osób do gry RoM( Runes of Magic ). Wybór serwera ustalimy jeżeli znajdą się gracze. W grę będę grał po raz pierwszy. Grę mam osobiście już pobraną. Kontakt GG: 12679407.