Team na S4

Cześć wszystkim.

Skracając nudną historię moich poczynań w LoLu, to w sezonie 3 miałem spore problemy, żeby dostać się do Golda, co koniec końców mi się nie udało przez liczne nieudane rozgrywki (nie będę tu hejtować czy ja byłem temu winien, czy ludzie, z którymi grałem). Koniec końców wylądowałem w Silver II bez żadnej motywacji by dalej walczyć. Chciałbym to zmienić w zbliżającym się sezonie, a co za tym idzie nie koniecznie poprzestać na Gold V, dlatego szukam jakiś ludzi/teamu do wspólnych rankedów, czy normali na przećwiczenie taktyk, czy synergii postaci.

Pozdrawiam i czekam na komentarze ;p.

p.s. Co do preferowanej linii to takowej nie posiadam, bo lubię grać na wszystkich.

Serwer EUNE

Mógłbym ja spróbować,jestem noobem (gold V i jakos nie zalezy mi na dobrej grze-stad zle wyniki),tylko jaka mapa(5vs5,3vs3,a moze 2vs2?) i ile mniej wiecej lat.

Głównie gram 5v5, ale można spróbować czegoś innego, mam 23 lata, ale mogę grać z każdym, nie wiek jest najważniejszy imo.

Mógłbym pograć mam Gold V i miło by było gdybym mógł grać na jungli mam 180 gier j4 (na rankedach) tylko trochę wiekowo tutaj nie pasuje XD

hmm, również mogę pograć. :) daj znać na priv

Mówiłem, że wiekowo mi to zwisa i powiewa ;p

Nick Misiajasz, chętni możecie po prostu invać.

Siema, również mogę zagrać, jak coś gram na pozycjach jungle/support/ew.top. Jeśli chodzi o dywizję to aktualnie mam unranked gdyż gram na nowym koncie i nie chcialem na sam koniec wbijać tych 10 meczy, ale nie raz się wygrywało z ludźmi którzy mieli gold/platyne chociaż uważam osobiście, że to nie dywizja świadczy tak do końca o umiejętnościach ;)

Jeśli szukacie solotopera, to chętnie dołączę, akurat miałem zacząć szukać jakiegoś teamu.

Ja z miłą chęcią zagram w jakimś squadzie w miłej atmosferze, o ile taka będzie.

Posiadam dużej doświadczenie na Duo lanie więc w razie czego Adc/Support :)

Rowniez z checia zagram :) Mainowalem dosc spory czas topa ale od jakiegos czasu lepiej mi sie grywa na midzie.

Z gory mowie, ze mam 14 lat ;p Dywizja D1.

Do Sparingów bierz mnie, kolegę tak wyskilowałem że każdego adc apc zdejmował od razu (katariną pyka)

Mogę ci pomóc na Eu n/e

Rankedy mnie nię kręcą, casual me*

Ale ogarniam każdą postać oprócz 100% supportów, więc jak chętny na sparing, zwykłe pvp czekam na PW

Powiem Ci z doświadczenia, że nie ma co składać team do lola na forum. Każdy taki team się rozpada. Najlepiej sklecić team z dobrych znajomych in game lub z RL friends.

Można zobaczyć co z tego wyjdzie jak cos to ------------> 0rthank

Silver II ( 3x spadalem z Silver I poniewaz mialem przerwy w grze dlatego brak zlota ;/ )

Więc tworzysz drużyne?Jest nas paru,a ja chetnie zagram.Lat dla mnie dosc sporo (jestem w "gimbazjum"),ale może nie będzie źle.Można prosić o nick czy to ja mam go podać?A i co do lini-top,supp,ewentualnie jungle oraz mid.

Po prostu piszcie ;p Z chęcią sobie zagram czy to rankeda, czy normala myślę, że jakiś team się z tego wyklaruje :)

Nick gdzieś tam podawałem wyżej.

Powiem Ci z doświadczenia, że nie ma co składać team do lola na forum. Każdy taki team się rozpada. Najlepiej sklecić team z dobrych znajomych in game lub z RL friends.

Mylisz się, nie dalej jak miesiąc temu robili tutaj teama dostali się do golda.

Ja również mógłbym pograć. W s3 gold5, dalej mi się nie chciało grać, bo zależało mi tylko na ramce. Wysłałem ci zaproszenie w lol'u.

Cześć wszystkim.

Skracając nudną historię moich poczynań w LoLu, to w sezonie 3 miałem spore problemy, żeby dostać się do Golda, co koniec końców mi się nie udało przez liczne nieudane rozgrywki (nie będę tu hejtować czy ja byłem temu winien, czy ludzie, z którymi grałem). Koniec końców wylądowałem w Silver II bez żadnej motywacji by dalej walczyć. Chciałbym to zmienić w zbliżającym się sezonie, a co za tym idzie nie koniecznie poprzestać na Gold V, dlatego szukam jakiś ludzi/teamu do wspólnych rankedów, czy normali na przećwiczenie taktyk, czy synergii postaci.

Pozdrawiam i czekam na komentarze ;p.

p.s. Co do preferowanej linii to takowej nie posiadam, bo lubię grać na wszystkich.

Serwer EUNE