Team od początku

Dokładnie tak. Hadem pisał że ma słaby dostęp do internetu no i świętuje.. Zresztą ja tak samo. Nadejdzie weekend, koniec świąt i się trochę ogranie.

Jeśli mam 30 lvl to nie przeszkadza ?

Jeśli nie to dodajcie: xSzymeX

Co do roli to top, mid, jungle i ewentualnie adc (na suppie to ja d... jestem). Jakieś porady dot. niektórych postaci też mogę dać.

Też mogę z wami pograć jeżeli wam nie przeszkadza 30lvl.

Gram 90% gier jako adc

Nick:Tidies

Tu macie ts:31.6.70.185:5000 hasło:tropico Jak ktoś chętny to na dole jest kanał Wonsik game room.Powinienem tam być pod nazwą Wonsik,a jak mnie tam nie ma to może w innym pokoju jestem.

Proszę czytać wszystkie posty. Tak jak pisałem są Święta a nie chcę spędzić ich przed komputerem. Wolę z rodziną której dawno nie widziałem. Max w niedzielę będziemy już razem grali poniważ sobota może być jeszcze trudna. (kac,sprzątanie,wracanie do domu z wyjazdów). Adi jeśli wszystko wypali to założe własnego TS-a żeby nie było problemów.

Proszę bardzo o cierpliwość

Hadem

ps. Koledzy 30 level-em nie przeszkadza nam że macię ale nie wiadomo czy nię będziecie się denerować na nas za nie ogarnianie:)

Proszę czytać wszystkie posty. Tak jak pisałem są Święta a nie chcę spędzić ich przed komputerem. Wolę z rodziną której dawno nie widziałem. Max w niedzielę będziemy już razem grali poniważ sobota może być jeszcze trudna. (kac,sprzątanie,wracanie do domu z wyjazdów). Adi jeśli wszystko wypali to założe własnego TS-a żeby nie było problemów.Proszę bardzo o cierpliwośćHademps. Koledzy 30 level-em nie przeszkadza nam że macię ale nie wiadomo czy nię będziecie się denerować na nas za nie ogarnianie:)

Nie no spoko,dałem ts zeby wbili ci ci mogą

Proszę czytać wszystkie posty. Tak jak pisałem są Święta a nie chcę spędzić ich przed komputerem. Wolę z rodziną której dawno nie widziałem. Max w niedzielę będziemy już razem grali poniważ sobota może być jeszcze trudna. (kac,sprzątanie,wracanie do domu z wyjazdów). Adi jeśli wszystko wypali to założe własnego TS-a żeby nie było problemów.Proszę bardzo o cierpliwośćHademps. Koledzy 30 level-em nie przeszkadza nam że macię ale nie wiadomo czy nię będziecie się denerować na nas za nie ogarnianie:)

jak mam się denerwować za to ze nie ogarniacie jak ja sam nie ogarniam? :P

A chcecie pograć z low lvl'em ? Tak 2-3 lvl ?

a czemu by nie? mnie to tam nie przeszkadza

Mnie też to nie przeszkadza, sam takim Masterem na rankedach nie ogarniam :P

Moje mainy: Udyr, Ez.

Też chętnie z wami pogram i jak niektórzy też mam 30 lvl.

Nick: Kelly Morek

Dobra.Po zapraszałem wszytkich którzy dali na forum nicki.Ja gram pod nickiem:CiemnyWąsik .

Ludziska, powysyłałem zaproszenia nick : Joker II Deimond - nie miałem pomysłu ;p. Mam dopiero 1 lvl, mój smurf to jest. Ulubiona rola jungle, adc. Jednak zważywszy na brak run, pozostaje adc. Ulubiony champion vayne, ulubiony jungler xin.

Witam. Mam obecnie drugiego smurfa na 18 lvl, więc jeśli Wam to nie przeszkadza to chętnie coś z Wami pogram, ewentualnie podpowiem, chociaż nie jestem żadnym specjalistą. Chętnie pogram dla czystej przyjemności z gry, bez żadnego hejtu czy rzucania błotem. Mam 26 lat i też pracuje, oraz mam normalnie życie rodzinne więc nie zawsze będę w stanie grać, ale od czasu do czasu myślę że się zgramy :) Nick w grze: Nistec

Pozdrawiam

O mój rocznik, wiedzę że nie tylko dzieci grają w lola na enue ;) Wiadomo, mi się nie spieszy aby wybić 30 lvl.

Uwierz, nie tylko dzieci grają na EuNe. Na EuW tak samo drogi Jokerze.
Jkbc też mogę zagrać skoro 30lvl nie przeszkadza. Nick: Darkyy.

EJ wy żyjecie w ogóle, jak na razie odezwały się dwie osóbki :)

Bo jak nie wysłałeś mi inva to jak mam się do ciebie odezwać :)

Dziś koło 18 będę już dostępny to możemy się zebrać i zagrać. Niestety święta mi się wydłużyły

Możecie też dodać mnie. Jestem Daniel i gram pod nickiem: WRuBeL01

I tak dodatkowo to dzisiaj raczej nie będę grać, jak coś to dopiero jutro ;D