Team Rift

Witam.

Tak, to niestety znowu ja.

Grać w suna jeszcze będę, ale po prostu rzadziej niż dotychczas. (Moja ostatnia nieobecność spowodowana była 5 dniowym waleniem w gaz :) )

Tak więc jutro otrzymam Rifta i dobrze by było znaleźć ludzi którzy z chęcią zagrali by ze mną, najlepiej od nowa.

Grać będę najprawdopodobniej Tankiem, strona konfliktu jest do uzgodnienia.

Tym razem poszukuję jednak zgranej drużyny, czyli:

Tanka

Heala

Ewentualnego Offheala

DPS

DPS

A co do serwera to będzie to chyba Brightweald (Ze względu że tam gra najwięcej polaków)

Proszę o podpisywanie się pod tym tematem. Wiek nie jest ważny, ważne jest ogarnięcie.

(Grałem w Becie oraz free trialu)

TS: 83.238.30.56:9987

Kanal: 13

Pw: mleko

PS. TS ten sam co SUN, bo jako że prawie nikt tam nie wchodzi to będzie spokój ;)

Ja gram w Rifta, ale mam już 47 lvl, a alta mi się nie chce robić : P Ale mogę ci trochę pomagać na początek. Najlepiej dołącz do Twierdzy, największa polska gildia na serwerze.

To jeśli team się nie znajdzie to też kontynuuje moją grę od 15 lvl xd

A przyjmą takiego nooba jak ja? :P

Witam.

Tak, to niestety znowu ja.

Grać w suna jeszcze będę, ale po prostu rzadziej niż dotychczas. (Moja ostatnia nieobecność spowodowana była 5 dniowym waleniem w gaz :) )

Tak więc jutro otrzymam Rifta i dobrze by było znaleźć ludzi którzy z chęcią zagrali by ze mną, najlepiej od nowa.

Grać będę najprawdopodobniej Tankiem, strona konfliktu jest do uzgodnienia.

Tym razem poszukuję jednak zgranej drużyny, czyli:

Tanka

Heala

Ewentualnego Offheala

DPS

DPS

A co do serwera to będzie to chyba Brightweald (Ze względu że tam gra najwięcej polaków)

Proszę o podpisywanie się pod tym tematem. Wiek nie jest ważny, ważne jest ogarnięcie.

(Grałem w Becie oraz free trialu)

TS: 83.238.30.56:9987

Kanal: 13

Pw: mleko

PS. TS ten sam co SUN, bo jako że prawie nikt tam nie wchodzi to będzie spokój ;)