Team Scavenger's Palladins :)

Zapraszamy dwójkę graczy którzy, chcą osiągnąć coś więcej niż "team z łapanki". Wszystkich chętnych zapraszam na teamspeak :)

Czego oczekuję ?

Każdy może dołączyć (Dziewczyna/Chłopak)

Sprawny Mikrofon

Dużo czasu na Granie (Treningi)

Poczucie Humoru mile widziane !: )

Zapraszamy !!! :)

Gdy wbijesz na ts'a (Szturnij) (Yosuu,Damdex)

Ip: ts.crushade.pl

Jak chcesz mogę napisać o tym temacie w mojej starej grupie z Paladins, mieliśmy próbować coś zrobić, by brać udział w zawodach, ale jakoś się rozeszliśmy

PS. Każdy spełnia wymagania

jasne fajnie by było : ) a jak się team nazywał ?

Graliśmy jeszcze przed zmianą postaci (Kiedyś nie było czegoś takiego jak ulty :P), w każdym razie napisze, ale nie wiem czy ktoś się zgłosi

i tak dzięki :)

Siemka , jak teraz wyglada sytuacja w Paladins? Widzialem duzo nowosci . Teraz juz sa rankedy itp? I jak wyglada sytuacja z populacja. Ps. Jestem z grupy gittarka.

@Pawcioyy Rankedów nie ma, wątpię by dodali je przed Premierą, doszło chyba 5 nowych postaci. Dziś dodano dodatkowy tryb, nie zagłębiałem się, ale prawdopodobnie będzie on w stylu, tego "codzinnego" trybu w SMITE, dodatkowo co chwilą są zmiany w kartach (no może nie co chwila), także trudno poznać tą grę, gdy razem graliśmy. Jedynie co mnie boli to optymalizacja, a doszło jeszcze kilka map i chyba usunięto jeden tryb.

tak dokładnie usunięto tryb survival ... słabo ale gramy nadal nie poddajemy sie więc zapraszam chętnych ! :)

Zapraszamy dwójkę graczy którzy, chcą osiągnąć coś więcej niż "team z łapanki". Wszystkich chętnych zapraszam na teamspeak :)

Czego oczekuję ?

Każdy może dołączyć (Dziewczyna/Chłopak)

Sprawny Mikrofon

Dużo czasu na Granie (Treningi)

Poczucie Humoru mile widziane !: )

Zapraszamy !!! :)

Gdy wbijesz na ts'a (Szturnij) (Yosuu,Damdex)

Ip: ts.crushade.pl