Witam
Mam problem. Otóż kiedy wchodzę na serwer ts'a nie mogę mówić, co zmusza mnie do połączenia się ponownie do serwera nawet kilka, kilkanaście razy.
Wygląda to tak:
1. Wchodzę na serwer
2. Wchodzę do pokoju
3. Nie reaguje przycisk (nie moge mówić)
4. Wyłączam ts'a
5. Powtarzam kroki od 1 do 4 aż zacznie działać.
Problem ten pojawił się kiedy zrobiłem update na najnowszą wersje (3.0.16) Jako iż ten problem był denerwujący, znów przesiadłem się na wersje starszą na której problemu nie było (3.0.15), ale jakimś cudem problem ten pojawia się teraz na 3.0.15.
Dodam jeszcze że podczas reinstalacji z 0.16 na 0.15 nie usuwałem autoryzacji z serwerów oraz zapisanych ustawień (są zbyt ważne)
Team speak 3 dziwny problem
Spróbuj odpalić TSa z uprawnieniami administratora.
Właśnie mam zaznaczone żeby odpalał go jako administrator i dalej to samo :/
Sprawdź czy na aktywację głosową działa. Jeżeli tak to zbinduj sobie pod inny klawisz aktywację mikro.
Usunięcie starych ustawień pomogło. Możliwe że coś się zagnieździło z najnowszej wersji i mieszało w ustawieniach czy coś.
Temat można zamknąć
Witam
Mam problem. Otóż kiedy wchodzę na serwer ts'a nie mogę mówić, co zmusza mnie do połączenia się ponownie do serwera nawet kilka, kilkanaście razy.
Wygląda to tak:
1. Wchodzę na serwer
2. Wchodzę do pokoju
3. Nie reaguje przycisk (nie moge mówić)
4. Wyłączam ts'a
5. Powtarzam kroki od 1 do 4 aż zacznie działać.
Problem ten pojawił się kiedy zrobiłem update na najnowszą wersje (3.0.16) Jako iż ten problem był denerwujący, znów przesiadłem się na wersje starszą na której problemu nie było (3.0.15), ale jakimś cudem problem ten pojawia się teraz na 3.0.15.
Dodam jeszcze że podczas reinstalacji z 0.16 na 0.15 nie usuwałem autoryzacji z serwerów oraz zapisanych ustawień (są zbyt ważne)