Team [Thug Life]

Cześć, razem z kumplem mamy zamiar zebrać w miarę ogarnięty team (30 lvle) na serwerze EU West. Głównie będziemy grać rankedy full-premade 5v5 oraz turnieje on-line. Kto wie, jak dobrze będzie nam szło to może kiedyś jakiś ESL... :) Wymagania podstawowe: 30lvl, w miarę dobra umiejętność grania, kultura osobista, mikro. Chętni zgłaszajcie się w tym temacie lub dodajcie mnie do znajomych w LoLu - nick NinjaGath.

No to ja sie zgłaszam :) nick w lolu : stolarzek

Ja mogę zagrać, mój nick: ganjatymko ;)

Ja tak samo ^^, nick : Mr Siti

God why czemu akurat musze grać na nordicku ;]

TeKa i Teemo dobrze gracie, jest zgranie i fun a to najważniejsze ;) Jeszcze trochę razem pogramy i mam nadzieję że zostaniecie w teamie na dłużej. Siti, z Tobą jutro coś zagramy.

Też mogę, nick Sharimi, skype: sharimi11

Wysłałem Ci zaproszenie w grze, będę wdzięczny, jeżeli je zaakceptujesz. ;D

Spoko, z wami też jutro zagram ;D

Zaakceptujcie ode mnie zaproszenia i możemy pykać :)

Chętnie bym spróbował. Nick Skouper

Edit:

Chyba lipa... pisze do NinjaGatha czy mają jakieś miejsca, a tu żadnej odpowiedzi... ani "hi", ani "spie******" ;s

Cześć, razem z kumplem mamy zamiar zebrać w miarę ogarnięty team (30 lvle) na serwerze EU West. Głównie będziemy grać rankedy full-premade 5v5 oraz turnieje on-line. Kto wie, jak dobrze będzie nam szło to może kiedyś jakiś ESL... :) Wymagania podstawowe: 30lvl, w miarę dobra umiejętność grania, kultura osobista, mikro. Chętni zgłaszajcie się w tym temacie lub dodajcie mnie do znajomych w LoLu - nick NinjaGath.