Tak jak w temacie - szukam teamu do gry na serwerze 2.4.3 HELLGROUND, nie ma co sie na ten temat rozwodzic. Ja dopiero zaczalem grac (22 priest) i szukam ludzi do robienia niskolevelowych dungeonow, wspolnego expienia i questowania oraz w przyszlosci zalozenia gildii, battlegroundow i heroicow, mam nadzieje ze dotrwamy do tego momentu
Mile widziana znajomosc gry, oraz dorosle zachowanie zarowno w graniu jak i rozmowie. Mam nadzieje, ze kazdy rozumie o co mi chodzi - jestes newbie i chcialbys sie uczyc grac? Sorry, ale ze mna nie ogarniesz.
Przede wszystkim mile widziani DPSowie (tak ze 2, moze 3) oraz jakis tank z jakimkolwiek doswiadczeniem. Zainteresowani pisac w temacie swoje gg, z kazdym sie skontaktuje i mam nadzieje, ze jakos sie ustawimy. Mozna by skolowac skype, teamspeaka lub cos w ten desen, ale na malym levelu to raczej nie bedzie potrzebne.
WYMAGANIA: co ja moge wymagac - aktywnosc w weekendy oraz w tygodniu, dojrzalosc.
SZCZEGOLY:
-gramy ally
-najlepiej zaczynac w okolicach stormwind (niekoniecznie ludzmi, mozna sie przerzucic np. z exodaru) poniewaz bedzie blisko do paru dungeonow.
Masz wiekszy level i chcialbys pomoc:)? To jeszcze lepiej, napisz swoje gg lub nick w grze, zawsze przyda sie ktos do wyczyszczenia questow/instancji.
Licze na zgloszenie sie paru osob, zmiana servera niemozliwa. Pozdrawiam i polecam swoja osobe do wspolnej gry!
PS. sorry za brak polskich znakow i interpunkcji, pisane na szybko ;>.