Team

W zasadzie LotrO też może być, ale kto za mnie ściągnie te 10 GB ;D

na pewno nie zagram z wami w flyffa czy tez roma bo umarzam te gry za dno, moge pograc w l2/Rohan/wow na privach a lotro tez odpada bo tam trzeba wywalić 10% mojej pensji by coś zrobić

z Flyffem i tym DNO to się strasznie pomyliłeś kolego :P. Jedna z najpopularniejszych gier MMO. A jeżeli oceniasz grę po grafice to masz pozdrowienia ode mnie :].

W zasadzie LotrO też może być, ale kto za mnie ściągnie te 10 GB ;D

Zostaw komputer włączony na noc i rano będziesz miał :)

na pewno nie zagram z wami w flyffa czy tez roma bo umarzam te gry za dno, moge pograc w l2/Rohan/wow na privach a lotro tez odpada bo tam trzeba wywalić 10% mojej pensji by coś zrobić

W LOTRO można grać prawie za darmo, te parę złotych na quest to przecież nie aż tak wiele. Co do Flyff'a też nie jestem przekonany, kiedyś go testowałem i jakoś nie przekonał mnie niczym do siebie, a wręcz odrzucił np.: cukierkową grafiką, banalnymi questami.

Najlepszymi opcjami dla mnie byłyby LOTRO/RF Online/w ostateczności Aion/WoW/L2/Dekaron

Więc musimy się zdecydować w co gramy bo tak się nie dogadamy ;]

Poczekajmy na wyniki głosowania, jutro zdecydujemy.

Musimy poczekać ale jak bd taka sytuacja ze wygra np. Flyff to połowa a nie gram ja sądzę że chodzi o zabawę w grupą i napewno każdy będzie się dobrze bawić

Takie moje zdanie

Bo we Flyffie nie robi się zadań xD. To jest grindowy MMO. Tobisz tylko questy na 15 lvl ( zmiana klasy) 60 lvl ( zmiana klasy ) 120 lvl ( Master ) potem ci obniza do 60 lvl'a i jedziesz do 120 ( robisz quest na Hero ) dłuuuugie i meczace questy :D.

# Edit: Oczywiście zagram w tę grę która wygra głosowanie :P. Nie będe zmuszał także nikogo do gry w Flyff'a. Ale serdecznie polecam :P. ( dla fanów grindówek i świecących się zbroi jak psu jaja :P )

Zdecydowanie WoW. Klasyk i ogólnie gra bardzo dobra. Reszta to badziewia przy tej produkcji. Jedyne tytuły mogące mieć coś tu jeszcze to LOTRO i L2.

Mnie WoW powoli nudzi ( powyjściu finalnej TERA Online i GW2 WoW będzie miał sporą konkurencję). Klasykiem można nazwać Ultimę Online, a nie WoW'a ;]

Szkoda ze nikt oprócz mnie nie poparł Aiona :P

World of Warcraft to zdecydowanie lider z gier wymienionych w ankiecie, ale gra na prywatnych serwerach to prawdziwa katorga...

Gdybym miał kasę na abonament nie szukałbym teamu do darmowego mmo, tylko kontynuował grę na globie.

Co prawda to prawda Priv a Glob to dwa inne światy

Gralem na globie 3 miesiące :P I sądze że ten co grał tylko na [privach nie ma prawa wypowiadać się na temat WoW'a. Gra jest dobra. Nie ma w niej dzieci ( czasem niektóre mają wysokie kieszonkowe :/ ) Sporo skilli i różnych takich bajerów. Ale nie przyciągnęła do mnie aż takiej uwagi. WoW u mnie ma 6,5/10

Ja proponuje Forsaken Word ; D giera podobno fajna można spróbować . Jak macie inne propozycje to sie raczej zgodze , ale za Flyffa podziękuje czy RoMa ; )

Grałem w FW na open becie. Szczerze to zygać mi się chciało tymi questami. "Przynieś Wynieś Pozamiataj" Pff.

Ehh.. FlyFF jednak to ja podziękuje a myślałem że w Dk sobie pogramy:)

No nic życze powodzenia:)

Też chętnie zagram ;p

osobiście głosuję na WoWa nigdy przedtem w to nie grałem, ale korci mnie żeby spróbować

Ja głosowałem na Dekaron, miałem postać 71AK, i jak coś to mogę dać trochę kasy na dobry start:)

A co myślicie o zaangażowaniu się w nowsze produkcje: Forsaken World, Divine Souls ?