WoW ma o 1 głos mniej niż flyff niech się znajdzie 2 wybrańców i klikną 2 razy WoW:P
Team
Nigdy w flyffa nie badalaem przyznam, korci mnie ta gra, teraz powiedzcie jak tam z pvp, wygladem skili, armorow etc. bo jestem "zielony" ; D
I mysle ze high rate flyff nie byl by zly.
Laney's a Bully! 120 blade Flyff pvp Aibatt Server
No dobra, dalsze głosowanie chyba nie ma sensu. I tak wygra Flyff .
Strona priva : http://www.mysticalflyff.com/flyff/
Download : http://www.megaupload.com/?d=C8GERU8J
Register : http://www.mysticalflyff.com/flyff/?page=Register
Mój nick na serwerze to Viriusadles. Zielonym pomagam zmieniać klasy robic mastera i hero. oraz powiem gdzie sie expi, kupuje/ sprzedaje i takie tam.
@Edit:
PaniFortuna. Jeżelichodzi o skille. Zależy kim grasz w PvP. Jeżeli grasz Blade i masz ogara to uzywasz tylko buffow na sword mastery lub axe mastery bo ma attackl speed 100% + Crit Chance 100% do tego ADOCH +30 % W itemach to jestes koks. A jeżeli grasz BillPosterem na PvP. To robisz go pod INT do tego itemki na jak najwiecej MP( Many) bo na 120 bo masz taki hit z ktorego bijesz wiecej im masz wiecej many. Skill ten zabiera cala Mane ale jest PowerOwned jak masz w choooj many.
Jeżeli chodzi o armory. Tutaj na tym privie Sety są w shopach. Ale te kozackie seciki juz na 180 lvl trzeba zdobyc/kupic bo w sklepiku ich nie ma . Mozna je ulepszac na 10+ maks, Bronie chyba na +12, Bronie sa ( Zwykle, Zielone, Legendarne, Unique , i ULTIMATE[ czyli najlepsze]). Sa jeszcze kolczyki i inna bizuteria. Mozna ja ulepszac na +30 ( nikomu sie to jeszcze nie udalo . No i ubranka są
Zagram w Flyffa z wielka checia ; ) Czekam na wyniki glosowania jednak mysli ze flyffek wygra;D
Nie lepiej we flaja na globalu? ;P
Polecam serwer Lawolf. : ))
@EDIT
Ilu ludzi zebrało się już na flyffa? Również z chęcią zagram, bo grałem długi czas na globalu. Jaki na tym serwerze jest exp rate?
Jeżeli już zamierzacie grać w Flyff'a to polecam grać na globalu, a nie na privie.
Życzę wam powodzenia, bo ja nie zamierzam zagłębiać się w ten tytuł..
PaniFortuna, na takich ratach sie chooojowa gra, serio. Po 2 gralem na tym serwie. Lagi są nieziemskie :/. na MysticalFlyff nie ma lagów a rate Exp jest 90x. A i tak szybko sie wbija lvl. Na globalu tez nie ma problemu.
Jeśli chcecie grać w Flyff, to beze mnie. Po dłuższym zastanowieniu nie chce w to grać, jeśli ktoś jest zainteresowany gra w inne gry piszcie na pm.
Sciagam tego flyffa mystical virusadles
Ok, ja teraz idę do Kosciola, napisz za 1h na GG moje. Ehh a sądziłem że wszyscy zagrają. Nawet tej grze szans nie dajecie. To poco w ogóle dodawałeś Flyff'a do ankiety?? Jakby go nie było votowałbym na Lotro.
Kto chętny na Dekarona ja mam już 22lv i się mi coraz bardziej podoba:)
Viru juz instaluje tego Flyffa moj nick w grze Abisytnia hehe zawsze go uzywam 4fun ;d
Fortuna na jakim serwie gracie? Ja tez zagram, zobacze co to za MMo ;D
Ee dobra nie bylo pytania, myslalem ze na globalu gracie xD
naadir ja mam na globalu na ClockWork 42 Assista
Ja dopiero na globalu zaczlem... jaksi tamserwer, ale nie clockwork, 15 merc xD. Takze jak cos moge wbic na ten serwer
w FW
Mi osobiście na grafice nie zależy tylko na graczach może być i Flyff
Ja sie dopisuje grałem w inne mmorpg.. Tylko powiecie w jaka gre ?
Siema. Szukam kilku ogarniętych osób do stworzenia ekipy do jakiegoś fajnego mmo.
Wymagam:
-kultury
-14lat+
-wcześniejszego kontaktu z grami mmorpg
-skype/Ts3/xfire
Chętne osoby proszę o pisanie w tym temacie.