Witajcie,
Całkiem niedawno wreszcie kupiłam sobie słuchawki co oznacza, że rozpoczęłam swój żywot na ts, gadając z różnymi ludźmi. I wszystko było fajnie do czasu kiedy nie zostałam zaproszona na pewien prywatny serwer ts. Zrobiłam wszystko tak jak zwykle - połączyłam się i...
http://oi64.tinypic.com/j13wuh.jpg
Ni z gruchy ni z pietruchy ts oznajmił, że rzekomo mam wyłączony mikrofon i głośniki. Żeby było śmieszniej to mam taki problem tylko i wyłącznie na tym ts. Z góry uprzedzę pytanie "może nie masz uprawnień czy coś" - administrator tego serwera przydzielał mi już uprawnienia i kombinował na wszystkie sposoby ale wina leży rzekomo po mojej stronie. Wchodziły tam różne osoby i nikt nigdy nie miał takiego problemu tam.
Kompletnie nie wiem o co kaman, problem sam się nie rozwiązał i wisi już tak od dwóch dni, a znajomi są zmuszeni siedzieć na innym ts gdy ze mną grają bo na ich prywatnym nie mogę
Może jacyś znawcy ts się tutaj znajdą i rozwiążą ten problem od ręki bo może jest na to jakiś trick czy coś.
@Edit: Akurat na screenie jestem w poczekalni ale siedząc na normalnym kanale mam ten sam problem.