Siemanko poszukuje naprawdę dobrego techna z ostrym basem takim naprawdę konkretnym,wiem ze na pewno dużo z was słucha techna, może podzielicie się jakimiś utworami ze mną? pozdrawiam
Techno Bass
hard bass adidas, dj tiesto welcome to ibiza
hard bass adidas, dj tiesto welcome to ibiza
No ten tiesto wypas, poproszę więcej
Łap.
Łap.
Nie w moim stylu rozchodzi mi się o taki bass żeby wyrywało mi ściany w pokoju a sąsiad dostawał zawału,mam dobry sprzęt ale mało konkretnych nut
Hmm jesli chcesz takiego cholernie ostrego bassu to posluchaj hardstyle'u co do electro i techna to polecam jeszcze:Wszystkie c-bool'a i piosenke M-Brothers-Trebles
Nie w moim stylu rozchodzi mi się o taki bass żeby wyrywało mi ściany w pokoju a sąsiad dostawał zawału,mam dobry sprzęt ale mało konkretnych nut
No to chyba nie masz na myśli techno, prawda? Bo jeśli masz na myśli napierdalanke i skoczne melodie, to to nijak ma się do techno.
@edit No ale jako, że mam dobry humor to postaram się dać ci to czego oczekujesz.
youtube.com/watch?v=RwaMeotXmDQ
youtube.com/watch?v=VaAQkHr4iAg
youtube.com/watch?v=7dIN9_Wg8tA
youtube.com/watch?v=Vc2CXONG7-M
No to chyba nie masz na myśli techno, prawda? Bo jeśli masz na myśli napierdalanke i skoczne melodie, to to nijak ma się do techno.
Rozchodzi mi się o coś młodszego to co mi podałeś wybacz ale prawie nie ma basu do tego rocznik 95,nie zawsze z technem jest tak jak z winem że czym starsze tym lepsze w tym wypadku bass dla mnie ma duże znaczenie EDIT: obczajcie to http://www.youtube.com/watch?v=AaQlwB4CvWY
kapec09-ten cały hardstyle nie jest taki zły ale nie wiem czemu przypomina mi jumpstyle kory mi się nie podoba
przypomina ci to jumpstyle bo są to powiązane style taneczne jak i gatunek Szatanek dal ci prawdziwe techno ale chodzilo ci raczej o muzyke electro wlasnie typu ,,Tiesto,,.
DJ splash
Zedytowałem post, nie wiem czy zauważyłeś. Obczaj tamte linki o ile ich nie sprawdziłeś, może przypadną do twojego gustu.
dalsza lista: Dj Bl3nd (ostry bass w mixie electro),Dj Rabban,East Clubbers
zarejetreuj się na 4clubbers,tam masz w ciul takiej muzyki
Ja Ci nie polecę kawałka, ale radio:
TechnoBase.FM
Siemanko poszukuje naprawdę dobrego techna z ostrym basem takim naprawdę konkretnym,wiem ze na pewno dużo z was słucha techna, może podzielicie się jakimiś utworami ze mną? pozdrawiam