Techno Bass

Siemanko poszukuje naprawdę dobrego techna z ostrym basem takim naprawdę konkretnym,wiem ze na pewno dużo z was słucha techna, może podzielicie się jakimiś utworami ze mną? pozdrawiam :)

hard bass adidas, dj tiesto welcome to ibiza

hard bass adidas, dj tiesto welcome to ibiza

No ten tiesto wypas, poproszę więcej :D

Łap.

Łap.

Nie w moim stylu :) rozchodzi mi się o taki bass żeby wyrywało mi ściany w pokoju a sąsiad dostawał zawału,mam dobry sprzęt ale mało konkretnych nut :)

Hmm jesli chcesz takiego cholernie ostrego bassu to posluchaj hardstyle'u co do electro i techna to polecam jeszcze:Wszystkie c-bool'a i piosenke M-Brothers-Trebles ;)

Nie w moim stylu rozchodzi mi się o taki bass żeby wyrywało mi ściany w pokoju a sąsiad dostawał zawału,mam dobry sprzęt ale mało konkretnych nut

No to chyba nie masz na myśli techno, prawda? Bo jeśli masz na myśli napierdalanke i skoczne melodie, to to nijak ma się do techno.

@edit No ale jako, że mam dobry humor to postaram się dać ci to czego oczekujesz.

youtube.com/watch?v=RwaMeotXmDQ

youtube.com/watch?v=VaAQkHr4iAg

youtube.com/watch?v=7dIN9_Wg8tA

youtube.com/watch?v=Vc2CXONG7-M

No to chyba nie masz na myśli techno, prawda? Bo jeśli masz na myśli napierdalanke i skoczne melodie, to to nijak ma się do techno.

Rozchodzi mi się o coś młodszego to co mi podałeś wybacz ale prawie nie ma basu do tego rocznik 95,nie zawsze z technem jest tak jak z winem że czym starsze tym lepsze w tym wypadku bass dla mnie ma duże znaczenie :) EDIT: obczajcie to http://www.youtube.com/watch?v=AaQlwB4CvWY

kapec09-ten cały hardstyle nie jest taki zły ale nie wiem czemu przypomina mi jumpstyle kory mi się nie podoba :(

http://www.youtube.com/watch?v=u1grtcAOKzQ Nie wiem czy ci się spodoba :D

przypomina ci to jumpstyle bo są to powiązane style taneczne jak i gatunek ;) Szatanek dal ci prawdziwe techno ale chodzilo ci raczej o muzyke electro wlasnie typu ,,Tiesto,,.

DJ splash

Zedytowałem post, nie wiem czy zauważyłeś. Obczaj tamte linki o ile ich nie sprawdziłeś, może przypadną do twojego gustu.

dalsza lista: Dj Bl3nd (ostry bass w mixie electro),Dj Rabban,East Clubbers

zarejetreuj się na 4clubbers,tam masz w ciul takiej muzyki :D

Ja Ci nie polecę kawałka, ale radio:

TechnoBase.FM

Siemanko poszukuje naprawdę dobrego techna z ostrym basem takim naprawdę konkretnym,wiem ze na pewno dużo z was słucha techna, może podzielicie się jakimiś utworami ze mną? pozdrawiam :)