Tego Brak? - Margonem

Witam wszystkich, jestem nowy, ale zauważyłem na stronie, że jednej popularnej gry MMO Via WWW, nie posiadacie. :-).

Dokładnie chodzi o Margonem, w świecie fantazji.

Kilka SS'ów, jak kto woli, zdjęć.

Ciekawe pomysły:

Coś w rodzaju "Trade" wymiany całkowicie legalne.Ciekawe konkursy wiedzy, oraz innych takich :].Można brać ślub, o ile się na prawdę chce.Licytacja domków.

Nie ma? Hmm... Na forum chyba było to poruszane przez Chmarusa. Grałem w tą grę, jakiś czas temu, aż 5 minut (bo mi wszystkie króliki zabijali ;)).

Polecam tą grę ja mam już 67 lvl i jestem nawet dobrym graczem!

Gra jest wspaniała i zapraszam do gry. :arrow: Zapraszam

Ja kiedys grałem w tą grę i miałem jeden z najlepszych klanów ale po rozpadnięci się klanu przestałem grac

Eh, kolejny odkopany temat. Gra od dawna jest na spisie ;)

ALe fajne pixele :) leprze niz w tibii normalnie zaraz zaczne grac:) (ironia)

www.rmxp.pl , www.rpgmaker.pl

Polecam tą grę ja mam już 67 lvl i jestem nawet dobrym graczem!Gra jest wspaniała i zapraszam do gry. :arrow: Zapraszam

w przeciwieństwie do ciebie nie polecam tej gry mam co prawda zdecydowanie wierzy lvl :lol:

ale administrowanie tej gry jest ↓

:oops:

traktuje sie wszystkich graczy jak debili -w/g SMG

do wypowiedzi Aciek Wysłany: 2007-09-04, 18:22

jeszcze we wrześniu ta gra miała sens

obecnie nie zdecydowanie nie i nie polecam nowym graczom ukierunkowana zdecydowanie na korzyści komercyjne spowodowała zapomnienie sie admiistracji /MGM,SMG / jaka role spełniają gracze -> nie są tylko dostarczycielami mamony

Ja pamiętam jaka była w tedy moda w szkole.Wszyscy grali w Margonem>Miałem 20lvl.Ale były takie lagi i potwory wybite że mi się znudziło.

Gra jest bardzo fajne kiedys gralem ale juz przestakem. Gra popoludniu jest bardzo zaludniona ale o tyle dobra ze POLSKA xD

Ja zacząłem ostatnio i mam 7 lvl. Dobre dla zabicia czasu jeśli nie mam nic innego do roboty. I mimo że wygląda słabo to jednak wciąga.....Nie jest złe

Gram, i przyznam, że gra wymaga sporo do dopracowania :)

No postów się chcę nabijać !

Ten temat już został 1 raz odkopany, a Interior musiałeś 2 raz ? Pacz na daty !

Pacz na daty !

Proszę Cię...

A ten interior powinien już mieć bana, bo chyba były 2 warny już. (jak nie więcej)

Zamknijcie już ten topic....

Witam wszystkich, jestem nowy, ale zauważyłem na stronie, że jednej popularnej gry MMO Via WWW, nie posiadacie. :-).

Dokładnie chodzi o Margonem, w świecie fantazji.

Kilka SS'ów, jak kto woli, zdjęć.

Ciekawe pomysły:

Coś w rodzaju "Trade" wymiany całkowicie legalne.Ciekawe konkursy wiedzy, oraz innych takich :].Można brać ślub, o ile się na prawdę chce.Licytacja domków.