Tekken 5

Co myślicie o owej grze? "Stara ale jara" jak to mówią. Sterowanie na PS'ach po prostu banalne, grafika nieczego sobie (choć mogła być lepsza), zawodnicy ktorymi gramy są fajnie rozbudowani, wiele kombinacji daje fajne odczucia podczas gry. Jak mój nick wskazuje gram Jakciem5 którym po protu niszczyłem moich znajomych. Tryby story są fajne, każda postać ma jakąś historie, oczywiście pewna rodzina (domyślcie się) jest najbardziej rozbudowana, ich historia jest fajnie skonstruwana. A co wy myślicie o tej grze? Prosze o jedynie dobre opinie bo będzie mi przykro że krytykujecie moją ulubioną gre :(

Grałem w 5 na ps2 u kumpla i gra za***ista ja sam posiadam 6 na X360 i jest EXTRA !

Jak dla mnie najlepsza bijatyka grałem w każde części mój main Law :D

Fajna grałem w wszystkie części od 1 do 8 chyba.

ja mam 6 na ps3 ale w 5 tez pogralem spooooooooooooro godzin na ps2 kiedys :D

Nie licząc symulatora walki UFC, Tekken 5 to najlepsza bijatyka na soniaka. Niestety jezeli juz grac to tylko online, bo znajomi niestety nie ogarniają tej gry wystarczajaco dobrze( w moim przypadku)

Gierka fajna ale ja jestem fanem naruto i soul calibura chociaż swoje godzinny w tekkena także mam wypykane :] co do grania to offline z kumplami bo najlepsze są wieczorki z piwkiem, kumplami i dziewczynami grając w tekkena, soul calibura czy naruto :]

Gierka genialna głównie pykam na emulatorze ps2 (pcsx2) i kiedyś u kuzyna na ps2 polecam ;)

Posiadam Tekkena 6 na ps3 i uważam, że to jeden z najlepszych moich zakupów :) Osobiście preferuję bardziej pograć z kolegami/koleżankami (czasami boje się dawać pada koleżance/siostrze, bo naparzają w te biedne przyciski, że strach :P ale chociaż jest sporo śmiechu) niż online. W Tekkena 5 grało się godzinami u sąsiada jak jeszcze ps3 nie miałem teraz gramy u mnie ;) . Mój main, postać, którą wielbię nade wszystko: Hwoarang B)

Ja najbardziej lubie grać Lei uwielbiam jego style walki ^^

Lei-pijany mistrz :P

Ta gra wymiata!

Sam zakupiłem tą grę tydzień temu i jest zadowolony z zakupu!

Warto było wydać te kilka złotych :)

POLECAM! (bo system walk ma naprawdę niezły!)

Mam na PSP tekken`a 5 dark resurrection . Gra świetna moja ulubiona postać to Lee

Soul Calibur tez fajne tak jak i tekken, street fighter i mortalll kombaat

Co myślicie o owej grze? "Stara ale jara" jak to mówią. Sterowanie na PS'ach po prostu banalne, grafika nieczego sobie (choć mogła być lepsza), zawodnicy ktorymi gramy są fajnie rozbudowani, wiele kombinacji daje fajne odczucia podczas gry. Jak mój nick wskazuje gram Jakciem5 którym po protu niszczyłem moich znajomych. Tryby story są fajne, każda postać ma jakąś historie, oczywiście pewna rodzina (domyślcie się) jest najbardziej rozbudowana, ich historia jest fajnie skonstruwana. A co wy myślicie o tej grze? Prosze o jedynie dobre opinie bo będzie mi przykro że krytykujecie moją ulubioną gre :(