Ach, kolejna odsłona jedynej słusznej bijatyki na rynku (może ewentualnie Soul Calibur od czasu do czasu). Premiera jutro, ja swój preorder już złapałem wczoraj.
Ktoś gra w wersji na PS3?
PS. młody Heichachi Warioland ftw.
Ach, kolejna odsłona jedynej słusznej bijatyki na rynku (może ewentualnie Soul Calibur od czasu do czasu). Premiera jutro, ja swój preorder już złapałem wczoraj.
Ja się zatrzymałem na piątce... Pamiętam na brata konsoli Tekken3 to było coś. Teraz sobie na emulatorze w telefonie od czasu do czasu odpalę, pogram - niestety te gry nie bawią mnie jak kiedyś ;/ Można było godzinami tłuc - czy samemu czy w towarzystwie, frajda była niesamowita. Teraz Namco odcina kupony moim zdaniem - bo co można wymyślić nowego w bijatykach?
Ahhh... Tekken... Uwielbiam ten tytuł. Co prawda kolejne części zbyt wielkich zmian nie wnoszą, ale i tak postaram się w to jakoś pograć. Co prawda sam konsoli nie posiadam, ale znajomy również lubię się czasem poobijać wirtualnie po mordzie.