Teksty hip hop

Siemka bedę tu pisac swoje hip hopowe teksty :) licze na szczerą ocenę dzieki :) jak chcecie piszcie tez swoje

Na tym pojebanym swiecie koles tak juz jest niestety ze o czlowieku swiadcza jego wady nie zalety na stolku jakis kretyn znow pier**li jakies bzdety w wiadomosciach klamia nie wiem czy w to wierzysz my zawsze naprzeciwko liga zolnierzy codziennie brat do przodu choc diabel zeby szczerzy kazdy w boga wierzy nikt sie nigdy nie sfrajezyl bkw rebeliant tylko prawde szerzy

Pisane na biegu :)

Co się stało wystraszyłeś się ducha?

Zapamiętaj to one co noc szepczą ci do ucha

Twój strach twój zgrzyt to pożywienie dla ducha

One tylko przypominają ci że czeka cię trumna

Zwykła zmora a potrafi udusić człowieka

Uciekaj uciekaj nim zamknie się powieka

bo jak usiądze to zimny wiatr powiewa

twój ostatni krzyk i kruk zaśpiewa

To nie bajki każdy z nas ma dusze

Jedni złą inni przechodzą katusze

zapamiętaj gościu ratować cię nie muszę

Twoje męki a ja mam niebiańską kuszę.

Przekrocz dusz wrota a zobaczysz się z Bogiem

Chłopaku go nie ma więc nie sil się krokiem

Bo to Głupota dziś więcej nie powiem

Odkładam Mica i gasze dusz ogień

Tak się piszę szesnastkę a nie rymy jak leciał:P

Bruxaria trochę brzmi to jak jakiś cytat z książki :P

elbi powinieneś zdania rozwinąć

To sam napisałem w nocy raz niewiem czemu : P ale wyszło całkiem całkiem

:P

@edit

Dla młodych raperów (czyt. poetów) polecam stronę http://www.rymy.eu/ sam na niej się wykształciłem ;) ale do Eminema jeszcze daleko.....

Siemka bedę tu pisac swoje hip hopowe teksty :) licze na szczerą ocenę dzieki :) jak chcecie piszcie tez swoje

Na tym pojebanym swiecie koles tak juz jest niestety ze o czlowieku swiadcza jego wady nie zalety na stolku jakis kretyn znow pier**li jakies bzdety w wiadomosciach klamia nie wiem czy w to wierzysz my zawsze naprzeciwko liga zolnierzy codziennie brat do przodu choc diabel zeby szczerzy kazdy w boga wierzy nikt sie nigdy nie sfrajezyl bkw rebeliant tylko prawde szerzy

Pisane na biegu :)