Telefon 5,5"-7" do 1000 zl

Witam. Poszukuje telefonu z dosyc duzym ekranem najlepiej bylo by te 6". Rozmyslalem nad nokia 1320 ale opinie sa strasznie rozne. Mialem kiedys 520 rypla mi na ziemie i duzo z niej nie zostalo. Nie znam sie wogole na telefonach jedynie porownujac je widze czy cos jest lpesze czy gorsze jednak patrzac pozniej na komentarze idzie zwariowac. Z gory dziekuje za pomoc.

Nie patrz w komentarze -.- (o ile choć troche sie znasz)
Słuchaj 6 calówka za tyle będzie słaba
Najlepszy telefon jaki możesz dorwać za tę cene
Lg G2
Xperia Z1
Moze nexus 4

2 pierwsze niekoniecznie kupisz za tyle nowe ale w b.dobrym stanie

EDIT
Napisałem ci ze za taką kwote dobrego telefonu z takim wielkim wyświetlaczem nie dostaniesz.... Max to jakiś Note2 ale czy jest sens nie wiem
Po za tym powyzej 5 cali noszenie telefony wymaga plecaka ;p

Zaden z podanych przez ciebie telefonow nie podchodzi chodzby w najmniejszym stopniu pod moj gust i nie sa to nawet 6" ani 5,5"

Za tyle to te telfony będą ledwo chodziły… idź ty po rozum do głowy i kup w normalnych rozmiarach jakiegoś fonika.

Sam zaznaczasz że się nieznasz… więc, może zdaj si na użytkownikow którzy mają jakoes pojęcie w tym temacie?

P.S. Większy nie znaczy lepszy… choć pewniw tak myśli przeciętny kowalski. Dlatego powstają duże padaki… tak samo jak te dziwaczne roździelczości.

z takich większych 5,3-5,5 cala to rozsądne są xperia t3, htc desire 816, galaxy note 2, huawei ascend g7 (nie wiem czy już jest dostępny), w tej cenie to raczej nic nowego i sensownego się nie znajdzie, może jakiś chińczyk u którego będzie problem z gwarancja. 1000 zl to jest srednia polka i branie tak duzego phableta jest bez sensu. Jedyna sensowna cegła to xperia z ultra ale przekracza troche twoj budzet. Według mnie lepiej kupić porządne 5 cali.

Podalem specyfikacje jakie wymagam. To nie wiem czemu dostaje propozycje innych tel. Pozatym nie uwazam ze wieksze to lepsze. Jeden lubi to drugi tamto. Mam ochote na wiekszy telefon. Jak nie do 1000 to moze 1500?

Zastanów sie czego ty chcesz dokładnie i za ile...
Za 1k telefonu 6cal nie dostaniesz
Ogólnie takich jest bardzo mało i głownie te kloce to nowe drogie modele

Dlatego napisalem np o lumi 1320 az taki zly tel ze nawet nie proponujecie?

http://www.gsmarena.com/asus_zenfone_6-5953.php

http://www.devicespecifications.com/en/model/29d82adc

Prosze bardzo.

Naprawdę polecam galaxy s3 lub trochę droższy s4 albo jakiegos LG np. L9 II. :)

Diekuje za pomoc :)

Pomoc? Podał tylko linka do telefonów, jeszcze jakiegoś asusa i noname'a. Lepiej kupić 4,5-5 bo teraz takich jest dużo i jest ich dużo wybór. Skończ się spinać o to, że ktoś Ci podaje inny telefon bo to nie jest forum o telefonach, więc nie wymagaj od nas niczego.

@up

Gdybyś miał chociaż trochę pojęcia, to wiedziałbyś, że Zopo żadnym noname nie jest, Panocku.

Co do tigerforce,

Ludzie podają Ci dobre propozycje, a Ty wybrzydzasz. Skoro Ci nie pasują odpowiedzi, to wypad na forum o smartphonach, jest tego pełno.

W takiej cenie LG G2 bym polecił, ew. Z1

@Ksarou Po co się wypowiadasz na tematy o których nie masz pojęcia? To tak jakby napisać że Xiaomi to no name lel.

Co do autora:

@Ryumari podał ci też konkretną słuchawkę jaką jest LG G2 więc wybór masz. Oczywiście ja na twoim miejscu brałbym któregoś z tych które ci podałem (z naciskiem na Asus'a)

Jeśli chcesz się coś dowiedzieć o tych fonach to pisz na pw ;)

Od niedawna korzystam z note 2 i na te chwile bardzo sobie go chwale. Wczesniej korzystalem z wielu mniejszych smartfonow jak xperia x8, x10 mini pro, xperia sp, galaxy s2, galaxy s3 ale ten najbardziej przypadl mi do gustu, wiecej ramu na razie nie potrzebuje, wyrabia z wszystkim, osobiscie polecam ale od razu najlepiej zaopatrzyc sie w karte 64.

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka

Witam. Poszukuje telefonu z dosyc duzym ekranem najlepiej bylo by te 6". Rozmyslalem nad nokia 1320 ale opinie sa strasznie rozne. Mialem kiedys 520 rypla mi na ziemie i duzo z niej nie zostalo. Nie znam sie wogole na telefonach jedynie porownujac je widze czy cos jest lpesze czy gorsze jednak patrzac pozniej na komentarze idzie zwariowac. Z gory dziekuje za pomoc.