Jaki smartfon polecacie za 1000zł? Myślałem nad Xiaomi Redmi Note 3 Pro.
Telefon do 1000zł
https://sklepxiaomi.pl/produkt/urzadzenia-xiaomi/telefony-xiaomi/xiaomi-mi4c-3gb32gb-lte/ dorzuć 99zł i masz mi4c 32gb.
Sam ostatnio mialem taki problem i mój wybór padł na Xiaomi Mi Max, osobiście polecam ten model jak i RN3P
Sam zakupiłem Redmi Note 3 Pro parę tygodni temu i jestem bardzo zadowolony. Nie ma co się boczyć na to, że chińszczyzna, bo ta produkowana przez Xiaomi jest naprawdę dobra jakościowo. Przestrzegam natomiast przed sklepem z linku z drugiego posta, bo sklep ten znajduje się na czarnej liście polskiej społeczności xiaomi. Podobno mają problemy z komunikacją i niekiedy z wysyłkami, więc radzę uważać. Ja brałem z technosa - ceny nieco wyższe co prawda, ale paczka doszła mi w dzień, a z telefonu jestem mega zadowolony.
Zakupiłem sobie kilka miesięcy temu telefon Huawei P8 Lite i muszę powiedzieć że jestem bardzo zadowolony. Zapłaciłem za niego 750 zł. Działa bezawaryjnie, nie zacina się, aparat bardzo dobry moim zdaniem. Ze swojej strony mogę go szczerze polecić.
@offtop
Co to Xiaomi to czytałem wczoraj o tym jak wybuchł właścicielowi koło głowy. (Link: http://www.wykop.pl/artykul/3305501/xiaomi-wybuchl-obok-glowy/ ).
a czego się spodziewać po chińczykach ? przecież tam nie przestrzegają .... jakby to napisać "norm jakościowych?" pracowałem w nie jednej firmie która zajmowała się handlem chińskim towarem, z tym że towar był sprawdzany, i połowa tego towaru wracała do producenta bo była po prostu do d*py. Wiem że większość telefonów jest robiona w chinach (samsungi, lg, sony, huawei) ale mają one NORMY europejskie i to wykonawca płaci za wysyłkę zwrotną, no ale cóż kupujcie dalej xiaomi Czajna syf i się cieszcie nimi. Ja polecam huawei p9 fajny telefon lub sony z3 (compact się bardziej grzeje ale mam go i jest spoko)
Xario... miałem Huaweia oraz mam teraz Xiaomi.
Chujwej nawet nie jest blisko tej jakości która oferuje xiaomi
Miałem już samsungi, miałem iphony, zatrzymałem się na HTC i szczerze Ci je polecę. Poleciłbym Ci dołożyć ze dwie stówki i kupić HTC One m9, ale skoro chcesz do tysiąca, to nawet Ci parę stówek zostanie, a kupisz sobie niewiele gorszego (bo prawie niczym się nie różnią od siebie - HTC One m8 =możesz 8S kupić również do 1000zł, ale się nie opłaca. Lepiej mieć te parę stówek w kielni i kupić sobie prawie podobny no minimalna różnica M8. Pozdrawiam. - Sam korzystam z m8 od premiery tyle razy mi spadł, ani razu nic mu się nie stało nawet ryska się nie zrobiła. Nie przegrzewa się, śmiga na nim wszystko idealnie. Służy mi cały czas, aczkolwiek łaszę się już na 10
Btw.. korzystaj sobie ze strony versus.com - polecam
Polecam Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3/32GB. Telefon super szybki, ładne zdjęcia (ludzie się skarżą na jakość zdjęć wieczorem ale ja takich problemów nie mam), wytrzymały (kilka razy mi upadł) - również posiada coś typu gorilla glass. Jak coś chcesz wiedzieć o tym telefonie to pisz ale ja go wybrałem też myśląc o telefonie za max 1000zł i na żaden inny bym go nie wymienił
Jaki smartfon polecacie za 1000zł? Myślałem nad Xiaomi Redmi Note 3 Pro.