Witam. Wiem, że temat może nie do końca związany z tematyką forum, ale może ktoś pomoże. Szukam telefonu do 300 zł. Nowy/używany obojętnie. Najlepiej na androidzie. Z dwoma/czterema rdzeniami. Minimum 8 gb wbudowane, ale jakby było więcej nie pogniewam się. Gdyby jeszcze miał tak +8 Mpix, to już całkiem byłbym spełniony. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Telefon do 300zł
Duże wymagania jak na taką cenę. Telefony 2/4 rdzenie i 8gb+ za 300zł to chyba tylko w umowach wchodzą w grę, w innym wypadku czarno to widzę. Jeżeli umowy wchodzą w grę, to polecam: Sony Xperia Z1/Z2, Samsung galaxy S4.
Trochę za duże wymagania jak na tę cenę.
Trochę drożej, ale jest polecany na polskim forum Android.
Nie znajdziesz takiego sprzętu za takie pieniądze.
dx lub aliexperss.
@Up
hahahahahahahha, świetny pomysł, to z pewnością telefon jego marzeń.
A tak do autora tematu, to za 300zł nic porządnego co by Cię satysfakcjonowało nie znajdziesz, dozbieraj jeszcze chociaż 200zł i możesz kupić jakiegoś ogarniętego chińczyka z podobnymi podzespołami jakich szukasz.
Drogi autorze.... wejdź proszę na allegro i tam masz wyszukiwanie w oparciu o parametry wyszukiwania. To naprawdę bardzo proste. Po co spamić tutaj kilka stron?
Masz
WINDOWS PHONE
http://allegro.pl/nokia-lumia-520-kolory-ips-gwarancja-24mc-pl-i5146686527.html
Mam taki w szufladzie - nie dziękuj....
ANDROID:
http://allegro.pl/sony-xperia-u-st25i-pl-menu-bez-simlocka-gps-a-gps-i5168447934.html
Witam,
specjalnie się zarejestrowałem bo akurat sam sprzedaję telefon i pasuje on do Twojego opisu (poza aparatem, 5mpx zamiast 8)
W takiej cenie nie polecam andka, bo zwyczajnie zamula i ciężko o wygodne użytkowanie, sam przerabiałem ten temat.
Szczerze to byłem mile zaskoczony WP, zawsze używałem andka, ale teraz gdy kupuję nowy telefon biorę pod uwagę tylko WP
Ten telefon to Lumia 520. Jeśli jesteś zainteresowany to podam kilka rzeczy
- jest napewno oryginalny (na allegro od "nieznanych" sprzedawców odradzam bo to stare chińczyki albo refurbished z chin)
- wciąż ma ok 4 miesiące gwarancji (aczkolwiek nigdy nie miałem z nim problemów więc wątpie by była potrzebna )
- ekran igła
- posiadam oryginalne pudełko wraz z rzeczami, paragon etc.
- ogólny stan bardzo dobry poza klapką która ma wiele małych rys (aczkolwiek nowa klapka to kwestia 20zł)
Cena do dogadania ale celuję w 180zł. Jeśli jesteś zainteresowany to pisz priv albo tutaj.
Możliwy odbiór osobisty (jestem gościem który chce zwyczajnie to sprzedać, chcę żebyśmy obaj byli zadowoleni )
Idealny telefon zastępczy jeśli twój się zepsuł, a nie masz narazie pieniędzy żeby kupić coś lepszego
Dane techniczne: http://www.mgsm.pl/pl/katalog/nokia/lumia520/
Xperia L
Adreno 305
2x 1Ghz
1Gb ram
Witam. Wiem, że temat może nie do końca związany z tematyką forum, ale może ktoś pomoże. Szukam telefonu do 300 zł. Nowy/używany obojętnie. Najlepiej na androidzie. Z dwoma/czterema rdzeniami. Minimum 8 gb wbudowane, ale jakby było więcej nie pogniewam się. Gdyby jeszcze miał tak +8 Mpix, to już całkiem byłbym spełniony. Z góry dziękuję i pozdrawiam.