Telefon do 500 zł - MyPhone S line 16Gb?

Witam

Ostatnio moja Luba poszukuje telefonu, a budżet pozwala na taki do 500zł. Przeglądałem ostatni post na tym forum dotyczący telefonów, poza tym kilka innych recenzji i postów. Najlepiej żeby telefon był z Androidem i nie była to Nokia. Szperając w internecie natrafiłem na model S line firmy myPhone z pamięcią 16Gb i tutaj pojawia się moje dodatkowe pytanie, czy ktoś miał do czynienia z tym telefonem ? Widziałem już mieszane opinie z przewagą tych pozytywnych, gdyż sam telefon, jego parametry, prezentują się teoretycznie dobrze.

Dziewczyna raczej w gry nie pyka więc do wymagać można zaliczyć płynność samego menu, niezły aparat i jakość rozmów.

Za pomoc z góry dziękuję.

Pozdrawiam,

Wedro

http://www.komputronik.pl/product/264651/Elektronika/Telefony_Smartwatche/LG_Leon_tytanowy.html?qrtc_slt=slt_product&qrtc_tpl=tpl_product&qrtc_typ=prd&qrtc_prd=240817&qrtc_pos=3

Powinien być świetny. Albo L fino który jest trochę wolniejszy i nie ma jeszcze na nim wersji 5.0 ale za to ma lepszy aparat fotograficzny:

http://www.komputronik.pl/product/240817/Elektronika/Telefony_Smartwatche/LG_L_Fino_czarny.html

Od zawsze mam LG i właściwie nigdy nie miałem problemów. Teraz mam LG L fino i bardzo płynnie i szybko chodzi, nie mam z nim najmniejszych problemów, chociaż bateria mogłaby trochę dłużej działać.

Hmm skoro nie chcesz Lumii( one są naprawde dobre w tym przedziale cenowym np. Lumia 640 chodzi to milion razy lepiej niż androidy w tej cenie), to Motorola Moto E LTE (druga generacja) bardzo fajny telefon, do tego "czysty" android. Telefon może pochwalić się fenomenalnym czasem na baterii. IMO jedna z lepszych propozycji.

Bardzo dużo ludzi się zachwyca smarftonem Motorola Moto G. Często jest właśnie stawiany jako pierwszy w rankingach do 500zł. Sam nie testowałem, a te rankingi przeglądałem pół roku temu, więc od tamtego czasu mogło się trochę pozmieniać.

Witam

Ostatnio moja Luba poszukuje telefonu, a budżet pozwala na taki do 500zł. Przeglądałem ostatni post na tym forum dotyczący telefonów, poza tym kilka innych recenzji i postów. Najlepiej żeby telefon był z Androidem i nie była to Nokia. Szperając w internecie natrafiłem na model S line firmy myPhone z pamięcią 16Gb i tutaj pojawia się moje dodatkowe pytanie, czy ktoś miał do czynienia z tym telefonem ? Widziałem już mieszane opinie z przewagą tych pozytywnych, gdyż sam telefon, jego parametry, prezentują się teoretycznie dobrze.

Dziewczyna raczej w gry nie pyka więc do wymagać można zaliczyć płynność samego menu, niezły aparat i jakość rozmów.

Za pomoc z góry dziękuję.

Pozdrawiam,

Wedro