Witam, moja siostra poszukuje telefonu do maks 600 zl, najwazniejsze dla niej by mial Windowsa . Teraz ma HTC Windows 8s, a czuka czegos nowego
Telefon do 600 zl :D
Nokia Lumia 500 sam mam i jestem zadowolony, nie zacina sie, wszystko chodzi płynnie i elegancko.
Na początek rozważ telefon od Sony, czyli Xperię M (1gb ram, 2xCPU, 4"). Wydaje mi się, że jest nawet dobry i "wystarczalny".
Ale xperia M ma androida, więc chyba odpada.
To sobie skina ściągnie na androida żeby na windowsa wyglądał.
Nokia Lumia 525 (ale ma słaby aparat), Lumia 625 (ale ma dość słabą rozdziałkę). Za lekką dopłatą idzie i 720 dostać.
Niedługo będą aparaty od Prestigo + nowe Lumie. Radziłbym przeczekać, szczególnie że 8s taka zła nie jest.
Nokia lumia 820 i Htc 8x to najlepsze jak na razie telefony z windows phone za tą cenę Sądzę ,że pomogłem. Sorry nie doczytałem to telefony do 800zł na allegro.
za 600 to nie ma jak narazie lepszego telefonu od htc 8s.Każdy telefon z tej półki cenowej ma podobne bebechy więc polecam poczekać.
Do 600 zł to tylko i wyłącznie NOKIA 525 i w ogóle jeśli chodzi o low endowe aparaty to polecam wybierać te z Windows Phone. Jest świetnie zoptymalizowanym systemem. Niech nie zwiodą Cię lepsze wnętrzności Lumii, telefon mimo swoich parametrów nie może sie równać z płynnościa działania 525. A i na koniec Android jest fajnym systemem ale sprawdza się na teleonach takich jak L9 i wyżej.
Polecam poczekać na Lumie 630 do maja. Cena przewidywana na polski rynek ma oscylować właśnie w okolicach 600zł
lumia 520, kosztuje okolo 400zł.
Jedyny mankament to brak "flesza", a tak to bardzo ciekawy telefon. Do tego ma bardzo fajna stylistyke i jest dosc wytrzymaly.
Witam, moja siostra poszukuje telefonu do maks 600 zl, najwazniejsze dla niej by mial Windowsa . Teraz ma HTC Windows 8s, a czuka czegos nowego